Νόστιμα φαγητά για δύσκολα παιδιά
Υπέροχες συνταγές για να δελεάσετε το ιδιότροπο και δύσκολο στο φαγητό παιδί σας
Νόστιμα φαγητά για δύσκολα παιδιά : Υπέροχες συνταγές για να δελεάσετε το ιδιότροπο και δύσκολο στο φαγητό παιδί σας (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-84613-6-9
Evzin Publishing, Αθήνα, 12/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 7.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
15 x 15 εκ., 96 σελ.
Περιγραφή

- Το παιδί σας αρνείται να δοκιμάσει οτιδήποτε καινούργιο;
- Προτιμάει να τρώει αποκλειστικά ζυμαρικά;
- Δεν θέλει καθόλου τα λαχανικά;
- Ανησυχείτε μήπως δεν λαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά;

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι αισθάνεστε απογοητευμένοι και αδύναμοι όταν το παιδί σας απλώς αρνείται να φάει ορισμένα τρόφιμα. Το ίδιο αισθάνεται η πλειοψηφία των γονέων και, επιπλέον, μπορεί να αισθάνονται ότι είναι μόνοι, ότι όλα τα άλλα παιδιά -εκτός από τα δικά τους- τρώνε καλά. Ωστόσο, γεγονός είναι ότι περίπου το 90% των παιδιών περνάνε τουλάχιστον μία μακροχρόνια φάση επιλεκτικής διατροφής.

Αν και ομολογουμένως μπορεί να είναι ενοχλητικό όταν ένα παιδί απορρίπτει το φαγητό που του δίνουμε, οι διατροφικές τους συνήθειες επηρεάζονται σημαντικά από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την κατάσταση εμείς οι ίδιοι. Οι διατροφικές συνήθειες και τα γούστα διαμορφώνονται από πολύ μικρή ηλικία, άρα είναι πολύ σημαντικό να εισάγετε από πολύ νωρίς μια αρκετά μεγάλη ποικιλία τροφίμων στο διαιτολόγιο του παιδιού σας. Κάτι τέτοιο, όχι μόνο βοηθάει να περιορίζονται οι ιδιοτροπίες τους, αλλά επιπλέον εξασφαλίζει ότι λαμβάνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για την ανάπτυξη και τη σε βάθος χρόνου υγεία τους.

Γεμάτο με φωτογραφίες που ανοίγουν την όρεξη και συμβουλές για την εισαγωγή υγιεινών συστατικών στη διατροφή του παιδιού σας, το βιβλίο Νόστιμα φαγητά για δύσκολα παιδιά είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να απαλλαγείτε από το άγχος του φαγητού.

Add: 2020-03-31 06:39:54 - Upd: 2021-03-17 18:30:00