Φυσική Γ΄λυκείου: Κρούσεις και μηχανικές ταλαντώσεις και επαναληπτικά θέματα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-84570-1-0
Εκδόσεις Άρχων, Ιεράπετρα Κρήτης, 1/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 22.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 848 σελ.
Περιγραφή

Περιέχει θεωρία, ερωτήσεις κλειστού και ανοικτού τύπου, βασικές ασκήσεις αναλυτικά λυμένες, ασκήσεις και προβλήματα προς λύση και επαναληπτικές ασκήσεις για μία ολοκληρωμένη προετοιμασία.

- Η θεωρία είναι αναλυτικά γραμμένη (σύμφωνα με τη θεωρία του σχολικού βιβλίου) και επιπλέον περιέχει, όπου χρειάζεται, βασικές συμπληρωματικές γνώσεις.
- Οι βασικές ασκήσεις είναι αναλυτικά λυμένες, ώστε να βοηθήσουν το μαθητή να κατανοήσει σημαντικά θέματα που συναντά συχνά κατά την επίλυση των ασκήσεων και των προβλημάτων και να κατανοήσει σε βάθος την απαραίτητη μεθοδολογία που ακολουθείται για την επίλυσή τους.
- Οι ερωτήσεις κλειστού τύπου (θέμα Α Πανελλαδικών εξετάσεων) περιλαμβάνουν ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, ερωτήσεις του τύπου "Σωστό - Λάθος" και σε ορισμένες περιπτώσεις ερωτήσεις αντιστοίχισης.
- Οι ερωτήσεις ανοικτού τύπου (θέμα Β Πανελλαδικών εξετάσεων) περιλαμβάνουν ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής στις οποίες ο μαθητής καλείται να επιλέξει τη σωστή απάντηση και να αιτιολογήσει την επιλογή του.
- Οι ασκήσεις και τα προβλήματα προς λύση περιέχουν ερωτήματα κλιμακούμενης δυσκολίας.
- Οι επαναληπτικές ασκήσεις στο τέλος του βιβλίου περιέχουν ασκήσεις και προβλήματα στα πρότυπα των ασκήσεων και των προβλημάτων που μπαίνουν στο θέμα Γ και Δ των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν οι απαντήσεις των ερωτήσεων και οι λύσεις των ασκήσεων.


Add: 2020-03-31 06:39:54 - Upd: 2020-03-31 14:41:55