Φόνος στο τρένο για το Μπαλαράτ
Ένα μυστήριο της Φράινι Φίσερ
Φόνος στο τρένο για το Μπαλαράτ : Ένα μυστήριο της Φράινι Φίσερ (τίτλος πρωτοτύπου)
Εξαντλημένο
ISBN: 978-618-84124-1-5
Κουκουβάγια, Αθήνα, 12/2018
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 16.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 216 σελ.
Περιγραφή

Για την κομψή Φράινι Φίσερ, ένα ταξίδι με τρένο δεν είναι ποτέ αυτό που φαίνεται.

Όταν η εντυπωσιακή Φράινι Φίσερ, συνοδευόμενη από την πιστή καμαριέρα της, την Ντοτ, αποφασίζει να αφήσει το γρήγορο, κόκκινο αυτοκίνητό της στο σπίτι και να ταξιδέψει στην εξοχή με το τρένο, το τελευταίο που φαντάζεται είναι ότι θα χρειαστεί να καταφύγει στην Μπερέτα της, που δεν αποχωρίζεται ποτέ, για να σώσει ζωές - τη δική της και των συνεπιβατών.
Ό, τι έχει ξεκινήσει με την προσδοκία μιας ευχάριστης διαμονής στην εξοχή, μετατρέπεται σε εφιάλτη. Ένα κορίτσι που έχει χάσει τη μνήμη του, ένα δίκτυο που εξωθεί στην πορνεία ορφανές κοπέλες, διάσημοι υπνωτιστές, μια ηλικιωμένη κυρία που βρίσκεται νεκρή, απογυμνωμένη από τα βαρύτιμα κοσμήματά της.
Και η Φράινι περιστρέφεται στο κέντρο αυτής της δίνης, προσπαθώντας να συνυφάνει τα πλέον ετερόκλιτα στοιχεία για να προσεγγίσει την αδιανόητη αλήθεια, προτού διαπραχθεί ένας ακόμη φόνος. Πάντοτε, βέβαια, καταφέρνει να βρίσκει χρόνο για να ερωτοτροπεί διακριτικά, να διασκεδάζει με τη συντροφιά μιας παρέας νεαρών κωπηλατών και να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής.


Add: 2020-03-31 06:39:53 - Upd: 2023-09-01 13:12:14