ThetaHealing Rhythm
Για να βρεις το ιδανικό σου βάρος
ThetaHealing Rhythm : Για να βρεις το ιδανικό σου βάρος (τίτλος πρωτοτύπου)
Εξαντλημένο
ISBN: 978-618-83463-0-7
Wise Bee Publications, Αθήνα, 12/2017
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 15.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 285 γρ., 167 σελ.
Περιγραφή

Γραμμένο από τη δημιουργό του ThetaHealing®, Βαϊάννα Στάιμαπαλ, το παρόν βιβλίο είναι κάτι περισσότερο από ένα βιβλίο απώλειας βάρους! Πρόκειται για την εύρεση του πραγματικού ρυθμού του νου, του σώματος και του πνεύματός σας, ενώ παράλληλα μπορείτε να αναγνωρίσετε την εσωτερική σας ομορφιά και την αγάπη για τον εαυτό σας. Το ThetaHealing, ξεκίνησε, όταν η Βαϊάννα συνειδητοποίησε, ότι θα μπορούσε να διδάξει και σε άλλους τη μέθοδο που χρησιμοποίησε για να θεραπεύσει τον εαυτό της από μια σοβαρή κατάσταση υγείας. Είναι πλέον γνωστό, πως είναι μια από τις πιο ισχυρές τεχνικές ενεργειακής θεραπείας στον κόσμο.
Τώρα, για πρώτη φορά, η Βαϊάννα έχει συντάξει ένα βιβλίο, που δείχνει, πως να χρησιμοποιήσετε το ThetaHealing για απώλεια βάρους, αποκαλύπτοντας ένα δυνατό, υγιές και όμορφο σώμα, το οποίο αγαπάτε! Χρησιμοποιώντας τις τεχνικές σε αυτό το βιβλίο θα μπορέσετε να:
- Επιλέξετε τις σωστές τροφές και τα συμπληρώματα διατροφής για να θρέψετε το σώμα σας και να απολαύσετε τα τρόφιμα που αγαπάτε χωρίς ενοχή.
- Κάνετε το σώμα σας να νομίζει ότι ασκείτε, ενώ ακούτε μουσική και χαλαρώνετε!
- Απελευθερώσετε τα συναισθήματα και τους φόβους που σας συγκρατούν από το να έχετε το σώμα που θέλετε.
- Αλλάξετε τις πεποιθήσεις που δεν σας βοηθάνε, σε πιο παραγωγικές και χρήσιμες, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να απελευθερώσετε το επιπλέον βάρος σας.
Πείτε λοιπόν αντίο στην καταμέτρηση θερμίδων και στις ενοχές και καλωσορίστε το να είστε άνετοι στο σώμα σας, βρίσκοντας παράλληλα εσωτερική γαλήνη και ευτυχία!


Add: 2020-03-31 06:39:53 - Upd: 2023-09-01 13:12:14