Κώστας Καραμανλής, Το τελευταίο εμπόδιο
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-83541-0-4
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 18.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Σκληρόδετο
14 x 21 εκ., 280 σελ.
Περιγραφή

... η λύτρωση θα επέλθει από τη δικαίωση των Αξίων!

Και αυτοί που έζησαν από κοντά τα γεγονότα - ακόμη και αν υπήρξαν μέλη ή αξιωματούχοι της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή - ξεφυλλίζοντας αυτό το βιβλίο θα διαπιστώσουν είτε ότι υπήρξαν πολλές παράμετροι που πίστευαν πως γνώριζαν καλά είτε ότι διέλαθαν της προσοχής τους είτε ότι έχουν λησμονηθεί.

Είναι εκείνα τα γεγονότα που δεν αποκαλύφθηκαν ως γνώση - συνειδητά ή ασυνείδητα - στον ελληνικό λαό και παρέμειναν άγνωστα μέχρι και σήμερα.

Γεγονότα που, ενώ τότε περνούσαν απαρατήρητα ή ίσως και να μη διαφαινόταν η σημασία τους, τώρα, όμως, αποδεικνύονται καταλυτικά, αναφορικά με την δεινή κατάσταση στην οποία περιήλθε η Πατρίδα μας φτάνοντας στην άκρη του γκρεμού.

Γεγονότα που, ενώ τότε φαίνονταν ασύνδετα και άσχετα μεταξύ τους, τώρα, αυτά τα ίδια τα γεγονότα, συμπληρώνουν το παζλ μιας καλοστημένης πλεκτάνης εις βάρος μιας μικρής μεν χώρας του παγκόσμιου χάρτη, αλλά τόσο σημαντικής από γεωστρατηγική άποψη.

Αυτή η χώρα είναι εκείνη η οποία πρόσφερε στο παγκόσμιο στερέωμα τα υψηλά ιδεώδη, τις αξίες και τις μεγάλες ιδέες της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και του Πολιτισμού, γενικότερα.
Για τους λόγους αυτούς, ίσως, η Ελλάδα ήταν ανυπότακτη και μπήκε στο στόχαστρο ξένων συμφερόντων.

Ως εκ τούτου, ο Κώστας Καραμανλής, ως πολιτικός ταγός του τόπου έπρεπε να "εκδιωχθεί" με μακιαβελικούς χειρισμούς, δεδομένου ότι η πολιτική του στρατηγική αποτελούσε την τροχοπέδη για τα άγνωστα μέχρι τότε σχέδιά τους.


Add: 2020-03-31 06:39:53 - Upd: 2020-03-31 14:41:54