Δίπλωμα αυτοκινήτου, Πώς να το πάρετε με την πρώτη
Εξετάσεις, θεωρία, πρακτικά και πραγματική οδήγηση
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-84363-6-7
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 15.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Σκληρόδετο
20 x 27 εκ., 670 γρ., 220 σελ.
Περιγραφή

Πρόλογος

Το βιβλίο αυτό προορίζεται για όλους όσους επιθυμούν να περάσουν τα θεωρητικά με το λιγότερο δυνατόν διάβασμα και να πάρουν την άδεια οδήγησης με την μικρότερη και γρηγορότερη δυνατόν ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ μελέτη και γνώση. Γι`αυτούς που ενδιαφέρονται να μάθουν απίστευτες λεπτομέρειες της πραγματικής οδήγησης συνιστούμε το βιβλίο του ίδιου συγγραφέα με τον τίτλο Δίπλωμα αυτοκινητου πώς να το πάρετε με την πρώτη. Τα βιβλίο αυτά δεν γράφτηκαν για να αντικαταστήσουν τα θεωρητικά μαθήματα. τα οποία θεωρούνται ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΑ.

Το βιβλίο με τίτλο: "Δίπλωμα αυτοκινήτου, Πώς να το πάρετε με την πρώτη με την μικρότερη προσπάθεια" που κρατάτε στα χέρια σας συνδέεται με τη μακροχρόνια προσωπική προσπάθεια καταρχήν του Αποστόλου Μπουγατσά, απόφοιτου οικονομικού πανεπιστημίου, και του κληρονόμου Ιωάννη Μπουγατσά, Μηχανολόγου-Μηχανικού ΤΕΙ στη συνέχεια, ώστε να έχετε στα χέρια σας τον πληρέστερο έως σήμερα εγχειρίδιο-οδηγό ενημέρωσης των υποψηφίων αλλά και των πτυχιούχων οδηγών.
Η συλλογή του υλικού ξεκίνησε από το 1986, όταν ο Απόστολος Μπουγατσάς, ερχόμενος από τον Καναδά, ίδρυσε μαζί με τους συνεργάτες του και σε καναδικά πρότυπα την πρώτη σχολή οδηγών στο Μαρούσι, όπου ξεκίνησε τη διδασκαλία θεωρητικών μαθημάτων, σε μία εποχή κατά την οποία κανείς δεν έκανε θεωρητικά μαθήματα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά ούτε και στον κόσμο όλο. Οι αντιδράσεις των συναδέλφων εκπαιδευτών ήταν αποθαρρυντικές, εμείς όμως συνεχίσαμε την προσπάθειά μας, γιατί ήταν πολύ αποτελεσματικές στην πρακτική εκμάθηση, οπότε το 2000 επεβλήθη με νόμο η υποχρεωτική διδασκαλία της θεωρίας σε όλα τα οχήματα, και δικαιωθήκαμε για την προσπάθειά μας.
Ο λόγος της οργάνωσης θεωρητικών μαθημάτων ξεκίνησε από την ανάγκη που νιώσαμε ως δάσκαλοι, για λόγους μεταδοτικότητας και μόνο, να ενημερώσουμε τους υποψηφίους για κάποιες βασικές γνώσεις που απαιτούνται (μηχανολογία και κυκλοφοριακή αγωγή), προκειμένου να προχωρήσει αποτελεσματικά η πρακτική εκπαίδευση νέων οδηγών ή και μετεκπαιδευόμενων μέσα στο αυτοκίνητο. Οι γνώσεις αυτές έπρεπε να δοθούν στους υποψηφίους με εικόνες.
Σήμερα, μετά από 30 χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το εγχειρίδιο αυτό στους οδηγούς όλων των οχημάτων, είτε έχουν πάρει δίπλωμα είτε όχι.
Στόχος των συγγραφέων είναι να ενημερώσουν τον κάθε ενδιαφερόμενο με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό, για το πώς μπορείτε να οδηγείτε με τους δικούς σας ρυθμούς και με όσα προβλέπει ο ΚΟΚ, χωρίς να ενοχλείτε και να καθυστερείτε τους άλλους χρήστες του δρόμου, όπως και για το πού και πώς μπορείτε να κάνετε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ παραβιάσεις και παράλληλα να τηρείτε και τους κανόνες της ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Επίσης να μπορείτε να εκτιμήσετε την ευθύνη σας σε πιθανή εμπλοκή σε οποιοδήποτε ατύχημα.
Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε τους υποψηφίους οδηγούς και τους κηδεμόνες τους για το τι μπορούν να απαιτήσουν από τους εκπαιδευτές και τους εξεταστές τους, και παράλληλα να αναγκάσουμε εκπαιδευτές και εξεταστές να λειτουργούν με γνώμονα την εκμάθηση του υποψηφίου, γιατί τώρα οι ενδιαφερόμενοι διαμέσου αυτού του βιβλίου θα γνωρίζουν και τα ψιλά γράμματα των κανόνων λειτουργίας της συντεχνίας μας.
Το εγχειρίδιο περιλαμβάνει όλη την ύλη του βιβλίου του Υπουργείου Μεταφορών, θεωρία και ασκήσεις, με την ακόλουθη διάταξη:-Στην εισαγωγή κάθε κεφαλαίου υπάρχει
η απαραίτητη θεωρία ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ, βοηθητική στη μελέτη των ασκήσεων του συγκεκριμένου κεφαλαίου και όχι ο όγκος που υπάρχει στο κρατικό βιβλίο.
-Κάτω από κάθε ερώτηση του κρατικού βιβλίου με τις απαντήσεις καταχωρείται η επεξήγηση των συγγραφέων, μαζί με συμπληρωματικές εικόνες και άλλες αναφορές, που καλύπτουν και τη θεωρία, επομένως δεν απαιτείται προμήθεια του κρατικού βιβλίου.
Πρόκειται επομένως για ένα ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟ λυσάρι, που καλύπτει τη θεωρία καθώς και τα 23 κεφάλαια των ασκήσεων του κρατικού βιβλίου, την πρακτική σας εκπαίδευση και τη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή, με αναφορές και σε όλα τα ευτράπελα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.


Add: 2020-03-31 06:39:53 - Upd: 2020-03-31 14:41:54