Ματιές... στον κόσμο
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-80933-1-7
Μαγνήτης, Αθήνα, 12/2015
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 9.40 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 14 εκ, 228 σελ.
Περιγραφή

Δέκα ιστορίες για όλους! Δέκα άνθρωποι, που έτυχε να ζήσουν, και να ταιριάξουν, με την μοτοσυκλέτα. Ένας για κάθε ιστορία. Δεκαεφτάχρονα παιδιά, ώριμοι επιχειρηματίες, φτωχαδάκια και σαλταδόροι του ποινικού δικαίου, παρίες της μεγαλούπολης και εργατάκια της επαρχίας, καλοβαλμένοι αστοί και οικογενειάρχες του μεροκάματου.
Ιστορίες της ζωής, της πόλης, της υπαίθρου, του πολέμου, του μέλλοντος, του δρόμου, της φαντασίας.
Και συναισθήματα αληθινά, δυνατά και γνήσια, που κάθε που πλησιάζουν μεγάλες γιορτές, σαν να αναζητούν έκφραση και διέξοδο, για να δώσουν την ελπίδα, την τόσο απαραίτητη ελπίδα, σαν καύσιμο για την συνέχεια του βίου.
Δέκα ιστορίες, τόσο μα τόσο διαφορετικές, μα όλες για τον Ανθρωπο και την αγάπη που ζητάει, την αγάπη που χρειάζεται, την αγάπη που κρύβει μέσα του.
Ανεβείτε, μπροστά ή πίσω, στη σέλλα της μοτοσυκλέτας που παίζει τον ρόλο τον συνδετικό, αφού υπάρχει παντού να συνοδεύει σαν «υπόκρουση εικόνας» την αφήγηση, και πάμε κι εμείς να συναντήσουμε κάποια όμορφα Χριστούγεννα, στη ζωή, στο μέλλον ή στην φαντασία.
Κι αν στο τέλος κάποιας ιστορίας νιώσετε να σας φεύγει ένα δάκρυ, μην το κρατήσετε. Απόδειξη πολύτιμη της δικής σας αγάπης, της δικής σας "Ματιάς... στον κόσμο", θάναι...