Επιλέγω σπουδές και επάγγελμα 2017
Εξαντλημένο
ISBN: 978-618-81108-3-0
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 23.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 752 σελ.
Περιγραφή

- Που μπορώ να δουλέψω τελειώνοντας από ένα τμήμα;
- Ποια είναι τα επαγγέλματα που σχετίζονται με αυτό το πτυχίο;
- Τι πρέπει να γνωρίζω για το τμήμα;
- Ποιες είναι οι σημαντικές πληροφορίες για αυτήν την ειδικότητα;
- Πως θα επιλέξω ομάδα προσανατολισμού;
- Τι να προσέξω στη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού;

Σε αυτά αλλά και σε εκατοντάδες άλλα ερωτήματα που απασχολούν τους μαθητές Λυκείου, τους γονείς αλλά και εκπαιδευτικούς - ειδικούς που ασχολούνται με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, απαντά και φέτος, ο έβδομος κατά χρονιά, οδηγός σπουδών του 2017. Μοναδικές πληροφορίες και υλικό για όλα τα τμήματα της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και για τα Πανεπιστήμια της Κύπρου που ενδιαφέρουν τόσο τους μαθητές ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. όσο και τους υποψηφίους των Πανελληνίων. Το "Επιλέγω σπουδές και επάγγελμα 2017" είναι ένας οδηγός σπουδών που όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει χιλιάδες μαθητές να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τις σπουδές τους και να βρουν μοναδικά δεδομένα που προέρχονται από τις μελέτες της επιστημονικής ομάδας της Employ.

Στο φετινό βιβλίο περιλαμβάνονται νέες μελέτες για τις προοπτικές των επαγγελμάτων, έξυπνες πληροφορίες για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού, "κρυφές" ειδικότητες και επαγγέλματα, στατιστικά και συμβουλές για τις πανελλήνιες και φυσικά περισσότερες από 100 πολυμεσικές εφαρμογές με συνεντεύξεις για τα επαγγέλματα.

Έχοντας υλοποιήσει 1.300 περίπου διαλέξεις επαγγελματικού προσανατολισμού, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 120.000 μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, παρέχοντας ατομική συμβουλευτική σχεδόν σε 6.500 χιλιάδες νέους ανθρώπους, οι συγγραφείς του βιβλίου, κκ Κότιος Κωνσταντίνος - Ταουσάνης Χρήστος, Διδάκτορες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έχουν επιμεληθεί και φέτος την παρούσα έκδοση. Ως σύμβουλοι σταδιοδρομίας έχουν διενεργήσει επιστημονικές έρευνες και μελέτες, οι οποίες έχουν δημοσιευθεί σε πολλά Μ.Μ.Ε. ενώ συνεργάζονται με γνωστά τηλεοπτικά και ειδησεογραφικά μέσα αλλά και πλήθος εκπαιδευτικών φορέων σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και εκπαίδευσης. Μέσω της πολυετούς δράσης τους στον κλάδο του επαγγελματικού προσανατολισμού, έχουν βοηθήσει πολυεπίπεδα, τόσο οι ίδιοι όσο και τα υπόλοιπα μέλη της επιστημονικής και συγγραφικής ομάδας, σε θέματα προπτυχιακών, μεταπτυχιακών σπουδών και καριέρας, νέους ανθρώπους από ολόκληρη την Ελλάδα.


Add: 2020-03-31 06:39:50 - Upd: 2020-03-31 14:41:51