Ο Άγγελος της συνειδητότητας
Αφύπνισε τη συνείδησή σου με τη συγκέντρωση
Ο Άγγελος της συνειδητότητας : Αφύπνισε τη συνείδησή σου με τη συγκέντρωση (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Συλλογικό έργο
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-81758-8-4
Εσσαίων Εκδόσεις, Αθήνα, 9/2016
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Γαλλικά
€ 18.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
15 x 21 εκ., 395 γρ., 272 σελ.
Περιγραφή

Αυτό το βιβλίο αποτελεί μέρος της συλλογής των εσσαϊκών Ευαγγελίων που μεταδίδει τους νόμους και τη γνώση του βασιλείου των Αρχαγγέλων, ώστε η ανθρωπότητα να μη χάσει τη σοφία των αρχαίων, η οποία μεταδίδεται εδώ και χιλιάδες χρόνια.Ενίοτε, ο άνθρωπος έχει μεγάλη δυσκολία να συγκεντρωθεί στη ζωή του, δεδομένου ότι η ταραχή του κόσμου είναι μεγάλη. Οδηγείται, λοιπόν, στην απώλεια της αίσθησης της πραγματικότητας.
Δε γνωρίζει ότι η συγκέντρωση μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο κλειδί για να ανοίξει τη συνείδησή του, την αφύπνισή του σε έναν ανώτερο κόσμο.
Η συνειδητότητα είναι προπάντων ένας Άγγελος που προσφέρει στον άνθρωπο τη δημιουργική ενέργεια, την ώθηση για άμεση αλλαγή στη ζωή του μέσω μιας ορθής οπτικής. Ο Άγγελος της Συνειδητότητας καθιστά ζωντανά τα πάντα, προσφέρει στον άνθρωπο μιαν αγγελική καθαρότητα που του επιτρέπει να δώσει στη ζωή του ένα νόημα τελείως διαφορετικό.
Μέσω αυτου του βιβλίου, ο Αρχάγγελος Ουριήλ μας φέρνει μια απόδειξη, κλειδιά μεγάλης διαύγειας και μεγάλης απλότητας. Είναι μια αληθινή ευλογία που μας προσφέρεται από έναν ανώτερο κόσμο.
Αυτό το βιβλίο αποτελεί μέρος της συλλογής των εσσαϊκών Ευαγγελίων που μεταδίδει τους νόμους και τη γνώση του βασιλείου των Αγγέλων, ώστε η ανθρωπότητα να μη χάσει τη σοφία των αρχαίων, η οποία μεταδίδεται εδώ και χιλιάδες χρόνια.


Add: 2020-03-31 06:39:50 - Upd: 2024-03-12 11:50:12