Είστε η ελπίδα ενός κόσμου
Ζώντας με πληρότητα
Είστε η ελπίδα ενός κόσμου : Ζώντας με πληρότητα (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5281-11-3
Εσσαίων Εκδόσεις, Αθήνα, 12/2018
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Γαλλικά
€ 15.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 213 γρ., 146 σελ.
Περιγραφή

Η περίοδος του εορτασμού του Αρχαγγέλου Ουριήλ είναι μια περίοδος γιορτής για το Φως. Ο Ουριήλ είναι το φως του Πατέρα, το φως των Αγγέλων. Η γιορτή του είναι γιορτή όλων των αρετών, του όμορφου και του αληθινού. Είναι η κατάληξη, η εκπλήρωση, η τελειότητα.

"Ουριήλ" σημαίνει "Φως". Όμως, όχι το αόριστο, το μακρινό, το ασυνείδητο, το μηχανικό, το ψεύτικο. Όχι, "Ουριήλ" σημαίνει το φως που ακτινοβολεί από τον άνθρωπο που έχει ανάψει την φλόγα του Πατέρα μέσα του και έχει υπάρξει πιστός στις εντολές του Πατέρα και της Μητέρας. Από αυτόν, λοιπόν, ακτινοβολούν το Φως και η ευεργετική ζωή.

Ο Ουριήλ είναι το φως του ανθρώπου που έχει ανάψει μέσα του την φλόγα του Πατέρα στην πηγή της φωτιάς- όχι της φωτιάς των ανθρώπων, αλλά της θεϊκής, ιερής, αιώνιας φωτιάς.
Ο πνευματικός κόσμος είναι ψευδαίσθηση και, για να τον διασχίσεις, χρειάζεσαι ένα σώμα ικανό να συλλάβει το αυθεντικό φως και να το ενεργοποιήσει. Τέτοιας λογής είναι τα μυστικά του Ουριήλ και της συμμαχίας των Εσσαίων μαζί του.

Αυτό το βιβλίο αποτελεί μέρος της συλλογής των Εσσαϊκών Ευαγγελίων, που μεταδίδει τους νόμους και την γνώση του βασιλείου των Αρχαγγέλων, ώστε η ανθρωπότητα να μη χάσει την σοφία των αρχαίων που μεταδίδεται εδώ και χιλιάδες χρόνια.


Add: 2020-03-31 06:39:50 - Upd: 2021-03-17 18:29:59