Τα βιβλία του αίματος - 4
Μετάφραση: Πλεξίδας, Γιάννης
Επιμέλεια κειμένου: Παπαβασιλείου, Χάιδω
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-436-572-2
Οξύ, Περιστέρι, 3/2020
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 14.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 272 σελ.
Περιγραφή

«Έχω δει το μέλλον του τρόμου και το όνομα του είναι CliveBarker» - StephenKing



Η σαδιστική αντίληψη που καταθέτει για τον τρόμο ο Clive Barker θα σας κάνει να ανατριχιάσετε από την κορφή ως τα νύχια. Οι ιστορίες που περιέχονται στα ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ θα χωθούν σε μια γωνιά της ψυχής σας και θα παραμείνουν πεισματικά εκεί – όσο κι αν θέλετε να λυτρωθείτε από αυτές, από τη στιγμή που ξεκινήσατε την ανάγνωσή τους έχουν ήδη αιχμαλωτίσει ένα κομμάτι της ψυχής σας που πλέον, ό,τι και να κάνει, δεν μπορεί να δραπετεύσει. Είναι καταδικασμένη να τις κουβαλάει μαζί της για πάντα.

Η σχεδόν ποιητική και λογοτεχνική πρόζα της γραφής του, η ποιότητά της, οι απόλυτα πειστικοί χαρακτήρες, το χιούμορ του, το γεγονός ότι όσα οραματίζεται ο συγγραφέας αποτυπώνονται αβίαστα στα κείμενα αυτά με μοναδικό κινηματογραφικό τρόπο, εθίζουν τον αναγνώστη κάνοντάς τον να παραδοθεί αμαχητί μέχρι την τελευταία λέξη.

Ο Clive Barker γεννήθηκε στο Λίβερπουλ το 1952. Θεωρείται από τους κορυφαίους μυθιστοριογράφους τρόμου και φαντασίας. Το 1985 του απονεμήθηκε το World Fantasy Award. Πέρα από τη συγγραφική του δουλειά είναι επίσης εικονογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός θεάτρου και κινηματογράφου. Έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες Nightbreed, Lord of Illusions, τη σειρά Candyman και την τριλογία Hellraiser. Ζωγραφικά έργα του εκτίθενται τακτικά στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη. Στις πιο πρόσφατες δουλειές του περιλαμβάνονται το οσκαρικό Gods and monsters και μια έκθεση ερωτικών πινάκων και φωτογραφιών με τίτλο: The weird and the wicked. Ο συγγραφέας ζει στο Λος Άντζελες. 


Add: 2020-03-13 12:04:11 - Upd: 2021-03-17 18:24:32