Από την άκρη του κόσμου
Σειρά: Οικογένεια Τράβις - No 2
Μετάφραση: Ελιασά, Νοέλα
Επιμέλεια κειμένου: Κολιτσοπούλου, Μαρίνα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5394-66-0
Elxis, Αθήνα, 2/2020
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 8.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
360 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος που έρχεται από την άκρη του κόσμου. Μια γαλαζοαίματη που απαρνείται την περιουσία της οικογένειάς της. Απολαύστε τις σπίθες μιας ακαταμάχητης έλξης...
Περιγραφή
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗ ΔΙΑΒΟΛΟ…
Το όνομά του είναι Χάρντι Κέιτς. Ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος που έρχεται από την άκρη του κόσμου, από το περιθώριο της κοινωνίας. Στην προσπάθειά του να ανελιχθεί στην κορυφή της πετρελαιοβιομηχανίας του Χιούστον, έχει δημιουργήσει δεκάδες εχθρούς. Στις φλέβες του το αίμα βράζει. Και στο μυαλό του καίει η φλόγα για ένα πράγμα: εκδίκηση.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΟΧΟ…
Το όνομά της είναι Χέιβεν Τράβις. Παρά την αμύθητη περιουσία της οικογένειάς της, αρνείται να ακολουθήσει το μονοπάτι που της έχουν υποδείξει. Και όταν αποφασίζει να παντρευτεί έναν άντρα που η οικογένειά της δεν εγκρίνει, ρισκάρει. Δύο χρόνια μετά, στο διάβα της ζωής της, συναντάει τον Χάρντι Κέιτς, ορκισμένο εχθρό της οικογένειάς της και τον τελευταίο άνθρωπο στον οποίο πίστευε ότι θα εναποθέσει τα συναισθήματά της.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣ ΜΙΑΣ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗΣ ΕΛΞΗΣ…
Μετά το συγκινητικό και λυτρωτικό Η φλόγα μέσα μας, το καινούριο μυθιστόρημα της Lisa Kleypas είναι μια ιστορία εσωτερικής δύναμης που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

Add: 2020-03-04 14:59:55 - Upd: 2021-08-02 14:42:51