Η σοφία των αιώνων
διαχρονικές αλήθειες για τη ζωή από έναν κορυφαίο δάσκαλο
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-653-001-2
Διόπτρα, Αθήνα, 2/2020
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 10.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
456 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Ένα πολύτιμο και ωφέλιμο δώρο για όλους μας, που προσεγγίζει την αυθεντική σοφία μέσα από τα λόγια εξήντα μεγάλων διανοούμενων.
Περιγραφή
Τι θα είχαν να μας πουν σήμερα οι σοφοί μας πρόγονοι;

Σε μια περιεκτική συλλογή εύστοχων αποσπασμάτων από τα έργα μερικών από τους μεγαλύτερους στοχαστές των τελευταίων είκοσι πέντε αιώνων, ο συγγραφέας Wayne Dyer εξηγεί τη σημασία και το ευρύτερο νόημα που έχει για τη ζωή μας καθένα από αυτά τα αποσπάσματα σοφίας. Παράλληλα –και αυτό είναι το σημαντικότερο– φανερώνει τον τρόπο για να εφαρμόσουμε αυτές τις διδαχές στη ζωή μας σήμερα.
Ένα πολύτιμο και ωφέλιμο δώρο για όλους μας, που προσεγγίζει την αυθεντική σοφία μέσα από τα λόγια εξήντα μεγάλων διανοούμενων, όπως ο Ουόλτ Ουίτμαν, ο Σαίξπηρ, ο Μαχάτμα Γκάντι, από την αρχαιότητα ως τη σύγχρονη εποχή.

Ο διεθνούς φήμης συγγραφέας Wayne Dyer, εντρυφώντας στη διδασκαλία των πνευματικών ανθρώπων του παρελθόντος, ανασύρει αξίες και σοφία για το παρόν.
Οι φωνές που συγκεντρώνονται σε αυτό το βιβλίο καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος ιστορικών περιόδων και πολιτισμών, ωστόσο μεταδίδουν οικουμενικές αλήθειες και μας παρέχουν μια μοναδική διπλή ευκαιρία: Να λάβουμε καθοδήγηση από τους σπουδαίους προγόνους μας και να αναγνωρίσουμε τη δυνατότητά μας να θριαμβεύσουμε.

Add: 2020-03-04 14:39:44 - Upd: 2021-08-02 14:42:51