Οι χαμένοι πολεμιστές της παλίρροιας
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-03-1955-2
Ελληνική, Νέα
€ 15.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 14 εκ, 320 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Στη συναρπαστική συνέχεια των Χρονικών του Άρανμορ, ο Φιον βρίσκεται στο επίκεντρο της μάχης για την επιβίωση του νησιού…
Περιγραφή

Λιγότερο από έξι μήνες αφότου ο Φιον έγινε ο νέος Θυελλοφύλακας του Άρανμορ, χιλιάδες τρομακτικοί Ψυχοκυνηγοί καταφθάνουν στο νησί. Οι ακόλουθοι της φοβερής μάγισσας Μόριγκαν έχουν έρθει να αναστήσουν την αρχηγό τους, και ο Φιον είναι ανήμπορος να τους σταματήσει. Η μαγεία του Θυελλοφύλακα τον έχει εγκαταλείψει, και με τη μνήμη του παππού του να εξασθενεί, θα πρέπει να στηριχτεί στους φίλους του Σέλμπι και Σαμ για να μπορέσει να καλέσει τον στρατό των γοργόνων του Ντάγκντα.
Όμως κανένας άλλος δεν πιστεύει στην ύπαρξη αυτών των τρομερών θαλάσσιων πλασμάτων. Και πώς θα μπορέσει να τους το αποδείξει χωρίς μαγεία; Καθώς ο Φιον αρχίζει την αναζήτηση ενός στρατού χαμένου εδώ και αιώνες, οι υπόλοιποι κάτοικοι του νησιού ετοιμάζονται για την εισβολή. Η μάχη για τη σωτηρία του Άρανμορ έχει ξεκινήσει…

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Η Ντόιλ έχει τέτοιο ταλέντο να δημιουργεί ατμόσφαιρα και ένταση, που είναι σαν να σε παρασέρνει καταιγίδα… Το ιδανικό βιβλίο για να διαβαστεί δίπλα στη θάλασσα, ανεξαρτήτως καιρού.
The Daily Mail

Οι λάτρεις του Χάρι Πότερ και του Πέρσι Τζάκσον μπορούν να προσθέσουν τον Φιόν Μπόιλ από το Σμαραγδένιο Νησί στους αγαπημένους τους ήρωες.
School Library Connection