Δικό μου Αίμα
Μετάφραση: Ελιασά, Νοέλα
Επιμέλεια κειμένου: Μπανούση, Μαρία
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-605-631-4
Διόπτρα, Αθήνα, 11/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Σουηδική
€ 16.60 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 496 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Όλοι πιστεύουν ότι η Άλις πνίγηκε στη θάλασσα, όμως το πτώμα της δεν βρέθηκε ποτέ. Η μητέρα της βλέπει την κόρη της στο πρόσωπο μιας τροφίμου της κλινικής όπου εργάζεται. Θα μπορούσε να είναι όντως η Άλις;
Περιγραφή



Η Στέλλα Γουίντστραντ είναι ψυχολόγος, ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα ενός δεκατριάχρονου αγοριού. Όταν μια νεαρή γυναίκα με το όνομα Ίζαμπελ εμφανίζεται στην κλινική της για να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, η ήρεμη ζωή της αρχίζει να καταρρέει.
Το ένστικτό της φωνάζει ότι πρόκειται για την Άλις, την κόρη της που εξαφανίστηκε με τραγικό τρόπο πριν από είκοσι χρόνια σε μια παραλία, στη διάρκεια οικογενειακών διακοπών. Όλοι πιστεύουν ότι πνίγηκε στη θάλασσα, όμως το πτώμα της δεν βρέθηκε ποτέ.
Η Στέλλα αισθάνεται δικαιωμένη που δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει ότι η κόρη της ήταν ζωντανή, αλλά όλοι γύρω της ανησυχούν ότι έχει παραισθήσεις.

Θα μπορούσε όντως να είναι αυτή η Άλις;

Η Στέλλα θα διακινδυνεύσει τα πάντα για να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά στην πορεία θα πυροδοτήσει μια ανεξέλεγκτη αλυσίδα γεγονότων, θέτοντας σε κίνδυνο τον εαυτό της και όλους όσους αγαπάει.

Πού σταματάει η ελπίδα και πού ξεκινάει η παράνοια;

Ένας τρόπος υπάρχει να το ανακαλύψει, όμως αν θέλει να ξαναβρεί τη ζωή που έχασε, μπορεί να χάσει τη ζωή που έχει τώρα…

Add: 2019-11-20 08:02:04 - Upd: 2024-02-09 13:51:58