Η κυνηγός του Χίτλερ
The Huntress (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Αρβανίτη, Γωγώ
Επιμέλεια κειμένου: Κερασίδης, Δημοσθένης
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-461-955-9
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 10/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 18.80 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 892 γρ., 752 σελ.
Περιγραφή

Ένα ιστορικό μυθιστόρημα με καταιγιστική δράση τοποθετημένο στον απόηχο του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου

Η Νίνα Μάρκοβα έχει γεννηθεί στη Ρωσία και ονειρεύεται να γίνει πιλότος. Γίνεται μέλος της μυστικής γυναικείας οργάνωσης με το όνομα Μάγισσες της Νύχτας, που βομβαρδίζουν αποκλειστικά τη νύχτα προκαλώντας χάος στο ανατολικό μέτωπο του Χίτλερ. Ο Βρετανός ανταποκριτής Ίαν Γκράχαμ, που έχει καλύψει όλη τη θηριωδία του πολέμου και τις Δίκες της Νυρεμβέργης, αποφασίζει να γίνει κυνηγός Ναζί. Συναντά τη Νίνα, τη μοναδική επιζούσα που έχει ξεφύγει από την τρομερή και περιβόητη Ναζί δολοφόνο, γνωστή ως «Κυνηγό». Θα μοιραστούν ένα κοινό μυστικό που θα τους δυσκολέψει στον εντοπισμό της Κυνηγού.

Από την άλλη πλευρά, η 17χρονη Τζόρνταν μεγαλώνει στη μεταπολεμική Βοστόνη παλεύοντας να διεκδικήσει το όνειρό της να γίνει φωτογράφος. Ο πατέρας της, επί χρόνια χήρος, φέρνει στο σπίτι τη νέα του σύντροφο και αρραβωνιαστικιά. Έχει γερμανική προφορά και δείχνει να κρύβει ένα μεγάλο κι επικίνδυνο μυστικό.

  • Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα

  • Το εξώφυλλο του βιβλίου αποκαλύφθηκε μέσα από το Book Club της Reese Witherspoon και μοιράστηκε στα social media με 852,200+ followers!

  • New York Times best seller

Είπαν για το βιβλίο:

 «Ένα εντυπωσιακό ιστορικό μυθιστόρημα… Η Κουίν αποφεύγει τις τετριμμένες σκηνές, ενώ αναδεικνύει τρεις ιστορίες συγκινητικής κι απρόσμενης  αγάπης, την αγωνιώδη αναζήτηση δικαιοσύνης και το θάρρος που επιστρατεύεται για να έρθει κανείς αντιμέτωπος με τους μεγαλύτερους φόβους του.»
Booklist

«Η Κέιτ Κουίν μετά το best seller της The Alice Network, επανέρχεται με ένα ακόμα  συναρπαστικό ιστορικό μυθιστόρημα για θαρραλέες γυναίκες που τολμούν να σπάσουν το καλούπι του τι αναμένεται από αυτές.»
Kristin Hannah, συγγραφέας

«Εάν απολαύσατε τον Δερματοστίκτη του Άουσβιτς, πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε την Κυνηγό του Χίτλερ.»
Washington Post

Η Κέιτ Κουίν είναι ευπώλητη συγγραφέας ιστορικών μυθιστορημάτων. Έχει γράψει 7 βιβλία, από τα οποία η ιστορία κατασκοπείας The Alice Network (υπό έκδοση / Εκδόσεις Κλειδάριθμος) βρέθηκε στις λίστες best seller των ΝΥ Times και USA Today, επιλέχθηκε από τη λέσχη ανάγνωσης της Reese Witherspoon, μεταφράστηκε σε πολλές χώρες και έχει ξεπεράσει τις 1.000.000 εκατ. πωλήσεις. Ζει στο Σαν Ντιέγκο.

Περισσότερα για τη συγγραφέα: katequinnauthor.com


Add: 2019-11-07 13:16:36 - Upd: 2023-06-08 14:52:28