Ηγεσία
Πώς να οδηγήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους στην επιτυχία
Επιμέλεια κειμένου: Μπανούση, Μαρία
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-605-919-3
Διόπτρα, Αθήνα, 10/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 8.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
376 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Με αυτό το βιβλίο με την υπογραφή του Ινστιτούτου Dale Carnegie θα μάθετε όλα τα μυστικά της αποτελεσματικής ηγεσίας. Αυτό που χρειαζόμαστε στις μέρες μας είναι ένα νέος είδος ηγέτη που να μπορεί να εμπνεύσει.
Περιγραφή
Σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και πιο διαδικτυακός, οι δεξιότητες στις ανθρώπινες σχέσεις χάνονται και μαζί τους η ικανότητα της ηγεσίας. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα νέο είδος ηγέτη που να μπορεί να εμπνεύσει και να παρακινήσει τους άλλους, ενώ ακολουθεί πιστά αρχές δοκιμασμένες στον χρόνο, όπως η ευελιξία, η προσαρμοστικότητα, η αξιοπιστία και η κατανομή της δύναμης.
Μάθετε όλα τα μυστικά της αποτελεσματικής ηγεσίας για να:
• Κερδίσετε τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων χρησιμοποιώντας τα ελάχιστα γνωστά μυστικά των μεγαλύτερων ηγετών στον κόσμο.
• Αντιδράσετε αποτελεσματικά στις κρίσεις χρησιμοποιώντας αποδεδειγμένες τεχνικές για να σκέφτεστε καθαρά και να ελαχιστοποιήσετε το άγχος.
• Διπλασιάσετε τα επιτεύγματά σας, μαθαίνοντας να παρακινείτε τον εαυτό σας και τους άλλους ώστε να αποδώσετε όλοι τα μέγιστα.
• Πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να τις υλοποιήσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμουλα δράσης του Dale Carnegie.

Με συνεντεύξεις κορυφαίων ηγετών από τον χώρο των επιχειρήσεων, της ψυχαγωγίας, του αθλητισμού και της ακαδημαϊκής ζωής, το Ηγεσία: Πώς να Οδηγήσετε τον Εαυτό σας και τους Άλλους στην Επιτυχία στέκεται επάξια δίπλα στο κλασικό Πώς να Κερδίζεις Φίλους και να Επηρεάζεις τους Ανθρώπους.

Για περισσότερα από εκατό χρόνια, το Ινστιτούτο Dale Carnegie έχει υπάρξει μάρτυρας τεράστιων και ταχύτατων αλλαγών, αλλά και προόδου σε παγκόσμιο επίπεδο. Όλα αυτά τα χρόνια παραμένει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, παρέχοντας στενή καθοδήγηση στους πελάτες του ώστε να υπερκεράσουν τον ανταγωνισμό τόσο σε προσωπικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο. Μολονότι οι τεχνικές εκπαίδευσης εξελίσσονται διαρκώς, οι βασικές αξίες του παραμένουν πιστές σε μία και μόνη αρχή: η πραγματική αλλαγή ξεκινά από μέσα μας.

Add: 2019-11-01 09:37:43 - Upd: 2021-12-14 09:57:45