Άγρια φύση
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-03-1925-5
Μεταίχμιο, Αθήνα, 10/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 17.70 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 448 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Η δεύτερη συγκλονιστική περιπέτεια του Άρον Φαλκ.
Περιγραφή

ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (2018) ΣΤΑ AUSTRALIAN INDIE BOOK AWARDS

POLAR DE COGNAC – ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΘΡΙΛΕΡ
ΒΡΑΒΕΙΟ DAVITT



Πέντε γυναίκες εγκαταλείπουν την άνεση του κλιματιζόμενου εργασιακού τους περιβάλλοντος, φορτώνονται απρόθυμα τα σακίδιά τους και ξεκινούν να διασχίσουν ένα πάρκο άγριας φύσης στην αυστραλιανή ενδοχώρα. Στόχος αυτής της πεζοπορίας να ενισχυθούν οι μεταξύ τους συναδελφικοί δεσμοί και η ομαδικότητά τους. Στο τέλος της διαδρομής όμως θα μείνουν μόνο τέσσερις... Και καθεμία έχει μια ελαφρώς διαφορετική ιστορία για το τι ακριβώς τους συνέβη.
Ο ομοσπονδιακός πράκτορας Άρον Φαλκ ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την τύχη της αγνοούμενης πεζοπόρου. Καθώς η έρευνά του τον παρασύρει στην καρδιά της οργιώδους βλάστησης, ο Φαλκ ανακαλύπτει πως οι γυναίκες είναι μπλεγμένες μεταξύ τους σ’ ένα κουβάρι από μυστικά, υποψίες και προδοσίες. Θα μπορούσε κάτι απ’ όλα αυτά ωστόσο να οδηγήσει σε φόνο;

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΟΝ ΦΑΛΚ ΜΕΤΑ
ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ Η ΞΗΡΑΣΙΑ



ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ακόμα πιο εντυπωσιακό από την Ξηρασία... Ένα σχεδόν αφόρητο επίπεδο σασπένς… Η φύση είναι μια εχθρική και απρόβλεπτη δύναμη και στα δύο μυθιστορήματα της Χάρπερ, αλλά το ιδιοφυές στοιχείο στα βιβλία της είναι πως τη μετατρέπει σε μια δοκιμασία για την επιρρεπή στο λάθος ανθρώπινη φύση.
Sunday Times

Μια από τις σημαντικότερες φωνές της σύγχρονης λογοτεχνίας. Όπως η Τάνα Φρεντς με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών του Δουβλίνου και η Κέιτ Άτκινσον με τα μυθιστορήματα της σειράς Τζάκσον Μπρόντι, έτσι και η Τζέιν Χάρπερ στήνει μυστήρια που λειτουργούν ως διεισδυτικές διερευνήσεις της ανθρώπινης φύσης, συμπεριφοράς και ψυχολογίας. Όπως συνέβη και με την Ξηρασία, και αυτό το βιβλίο διακρίνεται για το πνεύμα, την ατμόσφαιρα και το σασπένς του. Ένα καταπληκτικό βιβλίο από μια καταπληκτική συγγραφέα.
A.J. Finn, συγγραφέας

Ο άρχοντας των μυγών στην αυστραλιανή ενδοχώρα, όπου τον ρόλο των σχολειαρόπαιδων παίζουν ενήλικες γυναίκες. Λάτρεψα κάθε του στιγμή. Λαμπρή συνέχεια της Ξηρασίας με την υπογραφή της καλύτερης ίσως φωνής της αστυνομικής λογοτεχνίας.
Sarah Hilary, συγγραφέας


Add: 2019-10-18 09:49:33 - Upd: 2021-03-17 18:24:26