Ο Τόπος των Μυστικών (Pocket)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-03-1834-0
Μεταίχμιο, Αθήνα, 6/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 8.80 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
12 x 17 εκ., 712 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Η φωτογραφία στην κάρτα δείχνει ένα αγόρι που βρέθηκε δολοφονημένο πριν από έναν χρόνο σ’ ένα οικοτροφείο θηλέων σ’ ένα προάστιο του Δουβλίνου. Η λεζάντα γράφει: Ξέρω ποιος τον σκότωσε.
Περιγραφή

Η φωτογραφία στην κάρτα δείχνει έναν έφηβο που βρέθηκε δολοφονηµένος πριν από έναν χρόνο κοντά σ’ ένα οικοτροφείο θηλέων σ’ ένα προάστιο του Δουβλίνου. Η λεζάντα γράφει: Ξέρω ποιος τον σκότωσε.
Ο αστυνόµος Στίβεν Μόραν περίµενε καιρό να του δοθεί η ευκαιρία να περάσει το κατώφλι του Τµήµατος Ανθρωποκτονιών και η επιθυµία του γίνεται πραγµατικότητα όταν η δεκαεξάχρονη Χόλι Μακέι τού φέρνει αυτή την κάρτα. Τη βρήκε αναρτηµένη στον Τόπο των Μυστικών, έναν πίνακα όπου τα κορίτσια του ιδιωτικού σχολείου Σεντ Κίλντα µπορούν να αναρτήσουν ανώνυµα τα µυστικά τους. Κάποιος τη χρησιµοποίησε για να ανακινήσει την έρευνα για τη δολοφονία του Κρις Χάρπερ. Ο Στίβεν θα ενώσει τις δυνάµεις του µε τη σκληροτράχηλη αστυνόµο Αντουανέτ Κόνγουεϊ για να βρει τη λύση.
Όλα τα στοιχεία τούς οδηγούν στην κλίκα της Χόλι και στην κλίκα των αντίζηλών τους. Σε κάθε τους βήµα η πίεση αυξάνεται. Ο κόσµος των έφηβων αυτών κοριτσιών θα αποδειχθεί πολύ πιο επικίνδυνος απ’ ό,τι είχαν ποτέ φανταστεί οι δύο ντετέκτιβ…

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Διαβάστε το. Θα µε θυµηθείτε.
Stephen King, συγγραφέας

Απολύτως υπνωτιστικό… Η Tana French είναι απλούστατα καταπληκτική συγγραφέας.
Gillian Flynn, συγγραφέας
 


Add: 2019-07-01 13:56:41 - Upd: 2021-03-17 18:24:25