Όλα όσα αγαπώ σε σένα
Σειρά: Οικογένεια Μπέβελστοκ - No 3
Μετάφραση: Τουλούπη, Ελένη
Επιμέλεια κειμένου: Παπαδομιχελάκη, Ροδάνθη
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5394-21-9
Elxis, Αθήνα, 6/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 8.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
368 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Η Άναμπελ θα ακολουθήσει την καρδιά της ή θα παντρευτεί τον μισητό κόμη για να βοηθήσει την οικογένειά της;
Περιγραφή
Η Άναμπελ Γουίνσλοου βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Έχει μόλις φτάσει στο Λονδίνο για την πρώτη της σεζόν και τυχαίνει να τη φλερτάρει ανοιχτά ο ευκατάστατος κόμης του Νιούμπερι, που, αν και ανώτερος κοινωνικά, η κακή φήμη του, οι τρόποι και –προπάντων– η ηλικία του δεν προμηνύουν τίποτα καλό. Προφανώς η Άναμπελ δεν θέλει να τον παντρευτεί, αισθάνεται όμως ότι οι επιλογές της είναι εξαιρετικά περιορισμένες, καθώς ο πατέρας της πέθανε πρόσφατα αφήνοντας εκείνη και τα εφτά αδέρφια της χωρίς πεντάρα.

Κι εκεί που ο θαλερός κόμης στενεύει σιγά σιγά τον κλοιό, η Άναμπελ γνωρίζει τον εξοχότατο Σεμπάστιαν Γκρέι, ανιψιό του κόμη, που οποιοσδήποτε θα παραδεχόταν ότι είναι άκρως γοητευτικός (και άκρως νεαρός). Καθώς είναι πάνω από τις δυνάμεις της, η Άναμπελ αρχίζει να παίζει σε διπλό ταμπλό, χειροτερεύοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.
Πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της για να είναι με τον άνθρωπο που αγαπά ή είναι καλύτερο να επιλέξει τον μισητό κόμη, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει την οικογένειά της και τα αδέρφια της να συνεχίσουν τις σπουδές τους;

Η Άναμπελ Γουίνσλοου βρίσκεται πράγματι σε πολύ δύσκολη θέση. Όμως για όλα υπάρχει λύση, που μερικές φορές μπορεί να κρύβεται και ακριβώς μπροστά σου!

Add: 2019-07-01 08:01:19 - Upd: 2021-08-02 14:42:51