Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας (Pocket)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-03-1826-5
Μεταίχμιο, Αθήνα, 6/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 8.80 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
12 x 17 εκ., 496 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Η έκτη περιπέτεια της Ομάδας Άλφα.
Περιγραφή

Φωτεινές σουηδικές νύχτες καλοκαιριού: Μια πολωνή νοσοκόµα, που εργάζεται προσωρινά στη Σουηδία, δολοφονείται άγρια µε ένα τσεκούρι. Ένας παραγωγός τηλεοπτικών ριάλιτι πυροβολείται από έναν απαυδισµένο τηλεκριτικό. Ένα οικογενειακό έγκληµα τιµής παίρνει απροσδόκητη τροπή.
Οι ύποπτοι συλλαµβάνονται, τα κίνητρά τους είναι προφανή, αλλά η ενοχή τους δεν είναι ξεκάθαρη. Όσο η έρευνα προχωρά, η Οµάδα Άλφα συνδέει τις υποθέσεις µεταξύ τους. Τότε κάτι µεγαλύτερο αρχίζει να σχηµατίζεται. Για άλλη µια φορά τα επίλεκτα µέλη της σουηδικής αστυνοµίας καλούνται να βάλουν τα κοµµάτια ενός παζλ στη θέση τους. Όµως η εικόνα που θα σχηµατιστεί θα αφήσει άφωνους ακόµα και τους πιο πεπειραµένους αστυνοµικούς…
Η ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΦΑ

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Οι ιστορίες της Οµάδας Άλφα γίνονται συνεχώς καλύτερες. Στο Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας η έξυπνη πλοκή συνδυάζεται µε τη δηκτική κοινωνική κριτική. Ο Dahl πλαισιώνει τη δράση µε ένα από τα πλέον σαγηνευτικά λογοτεχνικά έργα παγκοσµίως και τη δένει µε τη γοητευτική παράδοση του σουηδικού µεσοκαλόκαιρου. Το αποτέλεσµα είναι ένα από τα καλύτερα αστυνοµικά βιβλία που έχω διαβάσει.
Skanska Dagbladet


Add: 2019-06-28 13:37:33 - Upd: 2021-03-17 18:24:25