Τα έξι κλειδιά
Μετάφραση: Ελιασά, Νοέλα
Επιμέλεια κειμένου: Γεωργιάδου, Ανδρομάχη Α.
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-605-800-4
Διόπτρα, Αθήνα, 5/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 14.35 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 368 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Ξεκλειδώστε τη γενετική σας δυνατότητα για δύναμη, υγεία και ομορφιά ελαχιστοποιώντας τις επιπτώσεις της γήρανσης. Εμψυχωτικό και βασισμένο σε εκτεταμένη έρευνα, αυτό το βιβλίο ανοίγει την πόρτα προς έναν τρόπο ζωής
Περιγραφή
Η Jillian Michaels, συγγραφέας οκτώ best sellers των New York Times, παρουσιάζει ένα επαναστατικό πρόγραμμα που αντιστρέφει τις συνέπειες της γήρανσης και βοηθά στη διατήρηση της μακρο­χρόνιας υγείας.
Με Τα 6 Κλειδιά πρωτοπορεί και καταρρίπτει τους ­μύθους, τις παρανοήσεις και το χάος γύρω από τη ­γήρανση. Αφού μπορείτε να αποφασίζετε το βάρος σας, γιατί όχι και την ηλικία σας;
Επιστήμονες και ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, έχουν ταυτοποιήσει έξι σημαντικούς παράγοντες που συμβάλλουν στη γήρανση, μεταξύ των οποίων ο μεταβολισμός, η φλεγμονή και το στρες.

Η συγγραφέας παρουσιάζει ένα αντιγηραντικό πρόγραμμα υγείας, άσκησης και ομορφιάς, το οποίο καλύπτει και τους έξι παράγοντες, συμβάλλοντας στη μακροζωία του ανθρώπινου οργανισμού.
Εμψυχωτικό και βασισμένο σε εκτεταμένη έρευνα, ανοίγει την πόρτα προς έναν τρόπο ζωής που αποκαθιστά και προστατεύει την αποδοτικότητα του ανθρώπου, διατηρώντας σας σε καλή φόρμα, ­υγιείς και όμορφους για μια ζωή.

Add: 2019-05-22 09:47:52 - Upd: 2024-02-09 13:52:13