Ξεχασμένα φτερά
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-564-768-1
Οσελότος, Αθήνα, 5/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 10.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
16 x 23 εκ., 200 γρ., 40 σελ.
Περιγραφή

Η παρούσα ποιητική συλλογή, είναι ένα μικρό ταξίδι στην ενθύμηση ή αλλιώς στην ανάμνηση και όπως λέει και ο Πλάτωνας «τὸ γὰρ ζητεῖν ἄρα καὶ τὸ μανθάνειν ἀνάμνησις ὅλον ἐστίν».

Ένα ταξίδι που ξεκινά από το χώρο που χρειάζεται να δώσουμε στον εαυτό μας για να ενθυμηθούμε «Το ξέφωτο». Αυτό θα μας οδηγήσει κάποια στιγμή στα ξεχασμένα μας φτερά «Ξεχασμένα Φτερά», που θα μας προσφέρουν τις άφθονες δυνατότητές τους για να βγούμε από τους περιορισμούς «Μονοτονία». Με την ευλογία των φτερών μας, θα καταφέρουμε να έρθουμε σε σύνδεση με την Ουράνια Μητέρα «Ουρανόεσσα» και αυτό θα ξυπνήσει μέσα μας την δική μας ιερότητα «Ιέρειες», ως απαραίτητη προϋπόθεση για τον προορισμό μας «Βήματα». Εκεί, οι Άγγελοι της αγάπης «Σήμα Αγάπης», θα μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε την Αρετή, «Παραμονή Χριστουγέννων », για να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε την Ιερή Γη «Το στάχυ» και την ιερότητα της ζωής «Ένα χαμόγελο».
Όλα αυτά δεν καταργούν το πρόσκαιρο της ζωής «Καράβια του ήλιου», αλλά η αλλαγή είναι δυνατή «Φου», αν έρθουμε στο κέντρο μας «Συσπείρωσις». Από αυτό το κέντρο θα αρχίσουν οι αλλαγές με τη συγχώρεση «Άγια Φύση», την θετική σκέψη και στάση «Μικρό παράθυρο», την Μνημοσύνη και την τιμή στους προγόνους μας «Άγγελος Σικελιανός» και «Μαχητές του Φωτός» και την αναγνώριση της Θείας ουσίας μας «Έρως-Ήρως».
Το μοίρασμα των παραπάνω αγαθών με τον κόσμο «Το περιβόλι της καρδιάς», θα μας φέρει μπροστά στην ανάληψη της ευθύνης μας «Η ευθύνη», την οποία εφόσον πάρουμε θα γίνουμε κυρίαρχοι της ζωής μας και με ωριμότητα «Κυνήγι Θησαυρού», θα αφουγκραστούμε τον Εαυτό μας «Σιωπή», αναγνωρίζοντας και αποκαθιστώντας τη Θεία Χάρη στη ζωή μας «Ιερό Δέντρο».
Έτσι καταφέρνουμε να υψωθούμε στο πεδίο της Ενότητας «Μια καρδιά», που θα ξυπνήσει τον νόστο για την «Ουράνια Πατρίδα» μας.
Καλοτάξιδοι να είστε στη Ζωή, με την ευλογία της ενθύμησης!


Add: 2019-05-13 12:21:47 - Upd: 2019-05-13 12:21:47