Παράδοση άνευ όρων
(Απατεώνες Αριστοκράτες #3)
Μετάφραση: Ελιασά, Νοέλα
Επιμέλεια κειμένου: Παπαδομιχελάκη, Ροδάνθη
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5229-99-3
Elxis, Αθήνα, 3/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 8.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
312 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Το διαβολικό σχέδιο του Δούκα θα κάνει την καρδιά της Φράνι Ντάρλινγκ να χάνει πού και πού έναν χτύπο.
Περιγραφή
Η Φράνι Ντάρλινγκ είναι ένα αληθινό παιδί του Λονδίνου, μεγαλωμένη στους δρόμους, περιτριγυρισμένη από κλέφτες, απατεώνες και ποιος ξέρει τι άλλο. Αλλά αν και επιβίωσε σε αυτό το σκληρό περιβάλλον και μεγάλωσε για να γίνει μια ασύγκριτα όμορφη κοπέλα, η Φράνι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τους άντρες που συχνάζουν στη λέσχη όπου δουλεύει και της ρίχνουν κλεφτές ματιές με κάθε ευκαιρία. Έχει μάθει να προστατεύει μια χαρά τον εαυτό της και αισθάνεται απόλυτα ασφαλής.

Δηλαδή, απόλυτα ασφαλής μέχρι που εκείνος μπαίνει στον κόσμο της και ξαφνικά όλα μετατρέπονται σε ένα παιχνίδι της γάτας και του ποντικιού. Γιατί ο Στέρλινγκ Μάμπρι, ο υψηλότατος όγδοος δούκας του Γκρέιστοουν, δεν θέλει βέβαια να την παντρευτεί, αλλά να τη ρίξει στο κρεβάτι του. Και είναι αρκετά απερίσκεπτος ώστε να φέρει τα πάνω κάτω προκειμένου να το πετύχει.

Η Φράνι είναι συνηθισμένη να αποκρούει αλαζόνες αριστοκράτες που σκέφτονται μόνο την ικανοποίησή τους, αλλά αυτή τη φορά το διαβολικό βλέμμα του δούκα κάνει την καρδιά της να χάνει πού και πού έναν χτύπο. Και θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον δούκα σε αυτόν τον επικίνδυνο χορό.

Add: 2019-04-01 09:28:27 - Upd: 2021-08-02 14:42:51