Ένα σκάνδαλο την άνοιξη
(Οι τέσσερις εποχές #4)
Μετάφραση: Ελιασά, Νοέλα
Επιμέλεια κειμένου: Γουρνιεζάκη, Μαρία
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5394-01-1
Elxis, Αθήνα, 3/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 8.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
336 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Αν η ίδια η Ντέιζι δεν μπορεί να διαλέξει τον Κύριο Κατάλληλο, τότε θα παντρευτεί αυτόν που έχει διαλέξει για εκείνη ο πατέρα της...
Περιγραφή
Αφού ξόδεψε τρεις σεζόν στο Λονδίνο αναζητώντας σύζυγο, η Ντέζι Μπόουμαν άκουσε τον πατέρα της να της λέει ότι πρέπει να βρει αμέσως κάποιον να παντρευτεί.
Και αν δεν μπορεί η ίδια να διαλέξει τον Κύριο Κατάλληλο, τότε θα παντρευτεί με το ζόρι αυτόν που της έχει διαλέξει εκείνος: τον αδίστακτο, στρυφνό, κακό και ψυχρό Μάθιου Σουίφτ.
Η Ντέζι πανικοβάλλεται, αλλά μια Μπόουμαν δεν τα παρατά ποτέ. Αποφασίζει να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να παντρευτεί αμέσως οποιονδήποτε εκτός από τον Μάθιου Σουίφτ. Αυτό, όμως, που δεν υπολογίζει είναι ότι ο Μάθιου, εκτός από αδίστακτος, στρυφνός, κακός και ψυχρός, έχει τη δύναμη να ασκήσει πάνω της μια ανεξήγητη γοητεία.
Καθώς τον γνωρίζει καλύτερα, αρχίζει να πιστεύει ότι ίσως όλα αυτά που δείχνει προς τα έξω είναι η ασπίδα του για να αντιμετωπίσει τον κόσμο. Κι όχι μόνο. Είναι και η άμυνά του για να προστατέψει ένα ανομολόγητο μυστικό.

Add: 2019-04-01 09:23:33 - Upd: 2021-08-02 14:42:51