Ο γητευτής
Οικογένεια Ράιντ - No 2
Μετάφραση: Ελιασά, Νοέλα
Επιμέλεια κειμένου: Κολιτσοπούλου, Μαρίνα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5394-03-5
Elxis, Αθήνα, 2/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 8.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
352 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Ο Ραφαέλ Λοκ θα πιαστεί τελικά στα ίδια του τα δίχτυα...
Περιγραφή

Η Οφηλία Ράιντ είναι αδιαφιλονίκητα μια καλλονή, που όμως την ακολουθεί η φήμη του κακού χαρακτήρα της. Έχοντας μόλις σαμποτάρει τον αρραβώνα της που είχε κανονίσει ο φιλόδοξος πατέρας της με τον μέλλοντα μαρκήσιο Ντάνκαν ΜακΤράβις, η Οφηλία θέλει να επιστρέψει στην κοινωνική αρένα του Λονδίνου και να κάνει μόνη της την επιλογή συζύγου. Αλλά στο ταξίδι του γυρισμού, κάτι αναπάντεχο συμβαίνει και η άμαξά της θα αναγκαστεί να κάνει μια μικρή παράκαμψη…
Ο διάδοχος ενός δουκάτου, ο υποκόμης Ραφαέλ Λοκ, είναι από τους πιο περιζήτητους εργένηδες στην Αγγλία, αν και ο ίδιος δεν έχει καθόλου ψηλά στις προτεραιότητές του τον γάμο. Έχει αντιπαθήσει την Οφηλία μετά από όσα σκανδαλώδη σχεδίασε για να χαλάσει τον αρραβώνα της με τον φίλο του Ντάνκαν ΜακΤράβις, αλλά είναι μερικές φορές που η ομορφιά της τον κάνει να σκέφτεται διαφορετικά.
Ο απογοητευμένος Ντάνκαν ΜακΤράβις δηλώνει ότι η Οφηλία δεν θα γίνει ποτέ κάτι παραπάνω από μια πικρόχολη μέγαιρα, που κανείς άντρας δεν θα θέλει στο πλευρό του, και ο υποκόμης Ραφαέλ Λοκ αποφασίζει να σηκώσει το γάντι και να βάλει ένα επικίνδυνο στοίχημα: Ότι θα καταφέρει να μετατρέψει την Οφηλία σε μια καλοσυνάτη δεσποσύνη και πολύφερνη νύφη για όλους τους άντρες του Λονδίνου.

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να κανονίσει μια μικρή «παράκαμψη» και να υφάνει ένα διαβολικό σχέδιο, τόσο διαβολικό που μπορεί στο τέλος να πιαστεί και ο ίδιος μέσα του.


Add: 2019-03-01 09:43:46 - Upd: 2021-08-02 14:42:51