Βασική Εμβιομηχανική
Basic biomechanics 7/E (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-583-387-9
Παρισιάνου Α.Ε., Αθήνα, 12/2018
7η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 85.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 28 εκ., 558 σελ.
Περιγραφή

Γιατί κάποιοι άνθρωποι επιπλέουν με δυσκολία; Πώς μπορούν οι εργάτες να αποφύγουν τον πόνο στη μέση; Τι βοηθά τον παίκτη στο γκολφ να χτυπήσει το μπαλάκι; Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα βρίσκονται στην εμβιομηχανική και εξηγούνται στο βιβλίο Βασική Εμβιομηχανική.  Με ενσωματωμένα κείμενα σχετικά με την ανατομία, τις αρχές μηχανικής και τις εφαρμογές στα αθλήματα και σε καθημερινές δραστηριότητες, αυτό το βιβλίο σάς βοηθά να γνωρίσετε τις βασικές αρχές της εμβιομηχανικής. Οι ποσοτικές παράμετροι παρουσιάζονται με τρόπο ευχάριστο για τον αναγνώστη, με πρακτικές συμβουλές στην προσέγγιση τόσο ποιοτικών όσο και ποσοτικών προβλημάτων στην εμβιομηχανική.

Νέα στην έβδομη έκδοση

  •  Ενημερωμένο περιεχόμενο, που συμπεριλαμβάνει τις τελευταίες πληροφορίες σε «καυτά θέματα» της βιβλιογραφίας σχετικά με την εμβιομηχανική.
  •  Νέα και σημαντικού μεγέθους εδάφια αναφορικά με το τρέξιμο με γυμνά πόδια και την οικονομία του τρεξίματος, τις διατάσεις και την εκτέλεση των κινήσεων, την υγεία των οστών και τα διαστημικά ταξίδια, την ταλάντωση στο γκολφ, τους τραυματισμούς των χιαστών συνδέσμων, τη μυϊκή καταπόνηση και την τεχνική στην κολύμβηση.

Τι λένε οι ειδικοί

«Είναι ένα εξαιρετικό εισαγωγικό κείμενο, που μας γνωρίζει όλες τις σημαντικές έννοιες στην Εμβιομηχανική». ScottZimmerman, MissouriStateUniversity

«Ένα καλό βιβλίο για την κινησιολογία, που είναι κατάλληλο στη διδασκαλία φοιτη


Add: 2019-02-16 08:48:09 - Upd: 2022-05-03 18:27:01