Ιστορίες της Μεγάλης Καστανιάς. Μυρσίνη, η όμορφη σκιουρίνα
Εικονογράφηση: Σκούρα, Ειρήνη
Εξώφυλλο/εικαστικό: Αποστολίδου, Ξένια
Επιμέλεια κειμένου: Κάντζα, Νατάσα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-9547-72-7
Θερμαϊκός, Θεσσαλονίκη, 2/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 10.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Σκληρόδετο
21 x 29 εκ., 440 γρ., 32 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Πρόκειται για ένα παραμύθι για την υπεροψία και τη φιλία, σε εικονογράφηση της Ειρήνης Σκούρα. Μια όμορφη και υπερήφανη σκιουρίνα, η Μυρσίνη, που έχει την πιο όμορφη φωλιά στη Μεγάλη Καστανιά, δεν θέλει πολλά «πάρε δώσε» με τα άλλα ζωάκια που είναι γείτονές της. Τι θα γίνει και θα αλλάξει γνώμη;
Περιγραφή

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θερμαϊκός το βιβλίο της Όλγας Ιγνατιάδου, με τίτλο «Ιστορίες της μεγάλης καστανιάς. Μυρσίνη, η όμορφη σκιουρίνα». Πρόκειται για ένα παραμύθι για την υπεροψία και τη φιλία, σε εικονογράφηση της Ειρήνης Σκούρα. Μια όμορφη και υπερήφανη σκιουρίνα, η Μυρσίνη, που έχει την πιο όμορφη φωλιά στη Μεγάλη Καστανιά, δεν θέλει πολλά «πάρε δώσε» με τα άλλα ζωάκια που είναι γείτονές της. Τι θα γίνει και θα αλλάξει γνώμη; Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.


Οπισθόφυλλο βιβλίου

Τι γνώμη έχετε;

Μπορεί ο Βοριάς να γίνει αφορμή για να αρχίσει μια μεγάλη και αληθινή φιλία; Μπορεί η υπερήφανη Μυρσίνη να αποκτήσει εξαιτίας του αληθινούς φίλους;


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Συγγραφέως

Η Όλγα Ιγνατιάδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια Ημαθίας. Με αγάπη στη μουσική, της άρεσε να δημιουργεί εικόνες και ιστορίες σε κάθε ήχο. Λάτρις της φύσης και της γαλήνης που προσφέρει στον άνθρωπο το δάσος, ξεκίνησε τη συγγραφική της πορεία στο Βέρμιο, κάτω από μια υπεραιωνόβια καστανιά... τη στιγμή που έμαθε πως θα γίνει για πρώτη φορά γιαγιά.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Εικονογράφου

Η Ειρήνη Σκούρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Αρχαιολογία στην Κρήτη και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Βυζαντινή Αρχαιολογία στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια, παρακολούθησε μαθήματα σχεδίου κόμικς, photoshop και μικρογλυπτικής φιγούρας. Η αγάπη της για το σχέδιο εμφανίστηκε σε πολύ μικρή ηλικία κι εκδηλώθηκε με ζωγραφική με στιλό στους τοίχους του δωματίου της. Έκτοτε στράφηκε σε πιο συμβατικά μέσα. Από το 2012 συμμετέχει σε πολλά φεστιβάλ κόμικς στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Το 2017 έκανε την εικονογράφηση για το βιβλίο Έρωτας και Ψυχή σε κείμενο Μυρτώς Γκιούλη.


Add: 2019-02-15 07:54:51 - Upd: 2022-09-07 16:13:02