Όλα τα χρώματα του σκότους
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-605-723-6
Διόπτρα, Αθήνα, 1/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 10.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
552 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Μια παρέα παιδιών θα βρει έναν άνδρα κρεμασμένο από ένα δένδρο. Ο Άλαν Μπανκς θα βυθιστεί σε έναν σκιώδη κόσμο όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.
Περιγραφή

Μια παρέα παιδιών απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών της, κολυμπώντας στο ποτάμι κοντά στο δάσος. Η διασκέδασή τους θα λήξει απότομα όταν βρουν έναν άντρα κρεμασμένο από ένα δέντρο.
Η ντετέκτιβ Άννι Κάμποτ θα ανακαλύψει σύντομα την ταυτότητα του άτυχου άντρα. Πρόκειται για τον διάσημο και επιτυχημένο σκηνογράφο Μαρκ Χάρντκαστλ, ο οποίος συμμετείχε στην τρέχουσα θεατρική παραγωγή του Οθέλλου. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, όμως η Άννι είναι προβληματισμένη.

Γιατί να θέλει ένας άντρας σαν τον Χάρντκαστλ να βάλει τέλος στη ζωή του;

Η έρευνά της θα την οδηγήσει σε μια άλλη συνταρακτική αποκάλυψη και θα την αναγκάσει να χαλάσει το ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο του ντετέκτιβ Άλαν Μπανκς αφού θα ζητήσει τη βοήθειά του. Ο Μπανκς θα βυθιστεί σε έναν σκιώδη κόσμο όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, καθώς επικίνδυνα μυστικά και ψέματα έρχονται στην επιφάνεια και ο φόνος φαντάζει αποδεκτή λύση σε κάθε πρόβλημα. Όσο βαθύτερα ψάχνει τόσο προκαλεί τα φαντάσματα του παρελθόντος να απλώσουν το θανατηφόρο τους άγγιγμα σε καθετί που αγαπά…

Κανείς δεν είναι ασφαλής…


Add: 2019-02-01 11:30:12 - Upd: 2021-08-02 14:42:51