ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΣΤΡΑΛ
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-468-229-4
Σιδέρη Μιχάλη, Αθήνα, 1/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 9.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 30 εκ., 48 σελ.
Περιγραφή

«Ημερολόγιο Αστρομπανάνας, καταχώρηση #3438. Κάπου πέρα πολύ μακριά στα πέρατα ενός τεράστιου και αφιλόξενου Γαλαξία ο διασημότερος Ντετέκτιβ του Σύμπαντος, ο ένας και μοναδικός Άστραλ, αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή να μεταφέρει ένα άκρως επικίνδυνο πακέτο μέχρι τον Πλανήτη με τους Μικροξερόλες. Τα μοναδικά πλάσματα στον κόσμο που γνωρίζουν πως να το εξουδετερώσουν!

Θα καταφέρει άραγε ο δαιμόνιος Ντετέκτιβ μαζί με το πιστό του πλήρωμα, Ρέηα και Γκρέητο, να ολοκληρώσει θριαμβευτικά ακόμα μία επιτυχημένη αποστολή;»
…αναρωτιέται γράφοντας την τελευταία καταχώρηση στο ημερολόγιο του σκάφους του ο… χειρότερος Ντετέκτιβ του διαστήματος.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚO ΣΗΜΕIΩΜΑ

Ο Νικόλας Στεφαδούρος Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, εργάστηκε ως μηχανικός, αλλά σύντομα τον τράβηξε το αντικείμενο του εικονογράφου και του κομίστα. Παρακολούθησε στη σχολή Βακαλό με υποτροφία το μονοετές εργαστήριο κόμικς, με δάσκαλο τον γνωστό κομίστα Νίκο Κούτση. Εργάζεται χρόνια ως κομίστας και εικονογράφος και έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες, όπως οι Desyllas Games, MAC Cosmetics, Dufry, ΝΟΥΝΟΥ, ΙΟΝ και με καλλιτέχνες, όπως οι Σταμάτης Κραουνάκης, Γιάννης Ζουγανέλης, κ.λπ. Έχει στο ενεργητικό του ήδη 10 εκδόσεις βιβλίων κόμικς και έχει βραβευτεί δύο φορές στα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς, με ένα Βραβείο Κοινού το 2017 και ένα Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη το 2016. Αυτό το διάστημα συνεργάζεται με το Socomic.gr ως κομίστας, με τη Sportnews ως εικονογράφος παιχνιδιών browser, με το Teesney.com ως εικονογράφος/κομίστας και με το Εργαστήρι Τέχνης Ζωγραφίζω ως δάσκαλος κόμικς σε παιδιά και ενήλικες.


Add: 2019-01-29 13:15:58 - Upd: 2023-05-18 11:46:40