Τα Μάτια της Ψυχής
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-421-260-6
Αρχέτυπο, Θεσσαλονίκη, 1/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 9.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
15 x 19 εκ., 42 σελ.
τ. 1
Περιγραφή

Η ζωή είναι μια περιπέτεια, συνηθίζουμε συχνά να λέμε. Μια πρόκληση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά, η οποία ορισμένες φορές παίρνει μια μορφή παράδοξη. Δίπλα ή πίσω από τα ζητήματα της καθημερινότητας λες και εμφανίζεται ένα ερώτημα που αφορά στον ίδιο μας τον εαυτό, στον αληθινό προορισμό και στόχο μας σε αυτή τη ζωή.

Σε ορισμένους ανθρώπους το ερώτημα αυτό με τον καιρό αποκτάει τη μεγαλύτερη σημασία. Και τότε γι` αυτούς αρχίζει μια νέα περιπέτεια, σε αναζήτηση της αληθινής γνώσης, τόσο για τον εαυτό τους, όσο και για τον κόσμο και τη φύση της πραγματικότητας.

Μια τέτοια περιπέτεια ξετυλίγεται στα Μάτια της Ψυχής. Ένας άνθρωπος πεθαίνει και ανάμεσα στα πράγματα που αφήνει στον γιο του είναι ένα σφραγισμένο πακέτο και ένα γράμμα. Το γράμμα αποκαλύπτει μια πολύ παράξενη ιστορία που αρχίζει πριν πολλά χρόνια κάπου στην Κεντρική Ασία.

Το πακέτο περιέχει ένα αντικείμενο, ένα παραδοσιακό έργο τέχνης, στο οποίο είναι αποτυπωμένη η γνώση της πραγματικότητας. Τα συνηθισμένα μάτια δεν μπορούν να διαβάσουν τι είναι γραμμένο στο αντικείμενο. Μόνο τα μάτια της ψυχής μπορούν, όμως για να γίνει αυτό πρέπει να ανοίξουν και για να ανοίξουν απαιτείται μια γνώση πολύ ιδιαίτερη. Έτσι ο γιος του ανθρώπου αποφασίζει να αναζητήσει αυτή τη γνώση και ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι που θα τον φέρει αντιμέτωπο με απρόβλεπτες ανακαλύψεις, ώσπου μετά από χρόνια, μια μέρα...


Add: 2019-01-23 14:16:29 - Upd: 2019-01-23 14:16:29