ΠΥΡΣΟΣ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ
A TORCH AGAINST THE NIGHT (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-01-2423-1
Ψυχογιός, Αθήνα, 5/2018
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 11.10 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
544 σελ.
Περιγραφή

Η ΛΑΪΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
Ύστερα από τα γεγονότα της Τέταρτης Δοκιμασίας, οι Στρατιωτικοί κυνηγούν τους δυο δραπέτες καθώς φεύγουν από την πόλη της Σέρα και ρίχνονται σ’ ένα επικίνδυνο ταξίδι στην καρδιά της Αυτοκρατορίας.
Η Λάια είναι αποφασισμένη να μπει κρυφά στο Καούφ, την πιο ασφαλή φυλακή της Αυτοκρατορίας, για να σώσει τον αδελφό της, από τον οποίο εξαρτάται η επιβίωση των Σπουδαστών. Και ο Ελίας, με τη σειρά του, είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τη Λάια να τα καταφέρει, ακόμη κι αν διακινδυνεύσει την τελευταία του ελπίδα για ελευθερία.
Ωστόσο, οι σκοτεινές δυνάμεις είναι εναντίον τους. Οι δυο νέοι πρέπει να φανούν πιο έξυπνοι από τους εχθρούς τους: τον αιμοδιψή αυτοκράτορα Μάρκους, τον αδίστακτο Διευθυντή του Καούφ και την Ελένα, πρώην φίλη του Ελίας και νέο αίμα της Αυτοκρατορίας.
Εγκλωβισμένη στη θέληση του Μάρκους, η Ελένα αντιμετωπίζει τη δική της βασανιστική αποστολή, που μπορεί να την καταστρέψει: να βρει τον προδότη Ελίας Βετούριους και τη σκλάβα που τον βοήθησε να δραπετεύσει… και να τους σκοτώσει και τους δυο.
Η συνέχεια της καταιγιστικής περιπέτειες ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΕΣ.

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2019-01-22 14:24:24 - Upd: 2024-01-15 16:46:55