Δημιουργία 3Δ μοντέλων με το SolidWorks
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-461-887-3
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 10/2018
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 19.89 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 530 γρ., 312 σελ.
Περιγραφή

Το βιβλίο Δημιουργία 3Δ μοντέλων με το SolidWorks είναι ένας περιεκτικός και αποτελεσματικός οδηγός, σχεδιασμένος και δομημένος ώστε να παρέχει στον αναγνώστη τις απαραίτητες γνώσεις για

  • αποδοτική χρήση του SolidWorks

  • δημιουργία και επεξεργασία διδιάστατων σχημάτων

  • δημιουργία και επεξεργασία τριδιάστατων εξαρτημάτων

  • δημιουργία σύνθετων διατάξεων (assemblies)

  • λήψη όψεων και τομών από τριδιάστατα σώματα

Το συνοδευτικό υλικό του βιβλίου περιλαμβάνει βίντεο που παρουσιάζουν βήμα-βήμα την εκτέλεση των ασκήσεων, τα αρχεία που απαιτούνται για τις ασκήσεις, αλλά και τα αποτελέσματα των ασκήσεων.

Ο Γιάννης Θ. Κάππος είναι διδάκτωρ Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, διπλωματούχος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Έχει τεράστια πείρα στη διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Έχει διδάξει στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ και Μηχανικών Περιβάλλοντος της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στη σχολή Ικάρων, στην ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ), στο ΤΕΙ Πειραιά και στο ΤΕΙ Καβάλας. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία, ως εξωτερικός συνεργάτης, πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια CAD/CAM/CAE, CAI και CNC στο ΕΛΚΕΠΑ και στην ΠΥΡΚΑΛ, και έχει γράψει πλήθος βιβλίων για το σχεδιαστικό πακέτο AutoCAD, για το Internet, και για προγραμματισμό. Μπορείτε να επισκεφθείτε τον δικτυακό του τόπο στη διεύθυνση: www.kappos.gr.


Add: 2018-11-13 13:03:26 - Upd: 2022-04-14 11:26:28