Καλημέρα χαρά : 52 διαλογισμοί και πρακτικές για μια πιο ήρεμη και όμορφη ζωή
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-605-316-0
Διόπτρα, Αθήνα, 11/2017
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 8.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
360 σελ.
Σύντομη περιγραφή
52 διαλογισμοί και πρακτικές για μια πιο όμορφη και ήρεμη ζωή! Ένα βιβλίο για όσους θέλουν μια νότα αισιοδοξίας στη καθημερινότητά τους.
Περιγραφή

Όλοι μας έχουμε ένα κάλεσμα που, αν το ακολουθήσουμε, θα μας οδηγήσει στο μεγαλείο. 
Αν το επιλέξουμε, μπορούμε να αφήσουμε το σημάδι μας στον κόσμο.
Έφτασε η ώρα να εξερευνήσετε τον εαυτό σας, να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα γεμίσει τη ζωή σας με νόημα, ενεργητικότητα, γαλήνη και ευτυχία. 
Η Agapi Stassinopoulos, χάρη στον πλούτο των συναισθημάτων και στη σοφία που απέκτησε έπειτα από την πνευματική αναζήτηση μιας ολόκληρης ζωής, σας καθοδηγεί για πενήντα δύο εβδομάδες, ώστε να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας δυσκολεύει και να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που σας ικανοποιεί. 
Θα χτίσετε τα θεμέλια της προσωπικής φροντίδας σας –του διαλογισμού, της υγείας, του ελεύθερου χρόνου– και θα καταφέρετε να αποφύγετε τις παγίδες, προκειμένου να μην ξοδεύετε την ενέργειά σας στους άλλους ανθρώπους κι ούτε να βιώνετε τη ζωή κρατώντας μια αρνητική στάση.
Θα εξετάσετε τα επίμαχα ζητήματα, όπως είναι οι σχέσεις, τα οικονομικά, η αυτοεκτίμηση, το άγχος και η παιδική ηλικία.
Τέλος, θα μπορέσετε να εμπιστευθείτε τη δημιουργικότητά σας, να κρατήσετε την καρδιά σας ανοιχτή και να έρθετε σε επαφή με το ανώτερο πνεύμα που κατοικεί μέσα σας. 

Να έχετε το βιβλίο αυτό πάντα μαζί σας – είναι ένας πολύτιμος φίλος. Απλώστε τα φτερά της φαντασίας σας και χαρείτε κάθε στιγμή. Μέσα από τις σελίδες του, θα ξεκλειδώσετε τη δύναμη της καλοσύνης και θα αναφωνήσετε «Καλημέρα, Χαρά!».

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2018-10-25 08:27:32 - Upd: 2021-08-02 14:42:52