Ξαναφτιάξε τη βαλίτσα σου
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-605-342-9
Διόπτρα, Αθήνα, 3/2017
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 6.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
264 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Ανακαλύψτε έναν σοφό και πρακτικό οδηγό που θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες σας και να ζήσετε μια καλή ζωή απαλλαγμένη από περιττές έγνοιες και βάρη.
Περιγραφή

Τι κουβαλάω;
Όλα αυτά με κάνουν ευτυχισμένο;

«Να ζεις στον τόπο όπου ανήκεις, με τους ανθρώπους που αγαπάς, κάνοντας τη σωστή δουλειά και νιώθοντας πως έχεις έναν σκοπό». Έτσι ορίζουν την καλή ζωή ο Richard Leider και ο David Shapiro. Οι τεχνολογικές εξελίξεις, οι οικονομικές μεταβολές και το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής σημαίνουν πως 
οι περισσότεροι από εμάς θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσουμε και πολλές φορές να φανταστούμε από την αρχή τη ζωή μας. Στον σοφό και πρακτικό αυτόν οδηγό, οι δύο συγγραφείς σάς βοηθούν να ζυγίσετε όλα όσα κουβαλάτε, να κρατήσετε αυτά που σας επιτρέπουν να ζήσετε καλά και να απαλλαγείτε από τα βάρη εκείνα που απλώς σας εξουθενώνουν.
Μέσα από ιστορίες και πρακτικές που θα σας εμψυχώσουν να ξαναφτιάξετε τις τέσσερις βασικές «αποσκευές» σας (τόπος, σχέση, δουλειά και σκοπός), θα εντοπίσετε τα χαρίσματα, τα πάθη και τις αξίες σας και θα σχεδιάσετε το ταξίδι σας σε όποιο σημείο της ζωής κι αν βρίσκεστε.
«Ένα θαυμάσιο μείγμα σοφίας, έμπνευσης και ελπίδας. Ένα επίκαιρο βιβλίο με ένα διαχρονικό μήνυμα. Το συνιστώ σε όποιον ενδιαφέρεται να ζήσει μια καλή ζωή».
WALTER F. MONDALE, πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2018-10-25 08:27:32 - Upd: 2024-01-24 15:16:29