Entropy
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-461-871-2
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 10/2018
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 16.60 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 690 γρ., 576 σελ.
Περιγραφή

Η Ελίζαμπεθ Μπανκς είναι δεκαεφτά χρονών και δεν πρόκειται να συμβιβαστεί στη ζωή που της έχουν ετοιμάσει: κολέγιο, σπουδές, δουλειά, γάμος, παιδιά, θάνατος.

Αντιστέκεται.

Θέλει μουσική, βόλτες, ελευθερία. Προπάντων ελευθερία –είναι το οξυγόνο της. Έτσι, μόλις βρίσκει την ευκαιρία, η Ελίζαμπεθ την αρπάζει από τα μαλλιά. Καβαλάει τη μηχανή ενός αγνώστου και χάνεται, σε μια εποχή που τα πάντα ήταν πιο απλά και πιο πιθανά.

Η Ελίζαμπεθ Μπανκς δεν υπάρχει πια. Πλέον είναι η Μαντ Ντα Σίλβα, και το όνομα δεν το έχει επιλέξει τυχαία. Φτιάχνει τη δική της πραγματικότητα, γνωρίζει ανθρώπους που θα τη φέρουν αντιμέτωπη με το σκοτάδι μέσα της, ξεπερνάει τα όρια του εαυτού της…

Ένα μυθιστόρημα δρόμου στην Αμερική της δεκαετίας του ’90, γεμάτο τρέλα και ελευθερία.

Έγραψαν για τα προηγούμενα έργα της:

«Πολύ καλό ντεμπούτο… με γραφή δόκιμου λογοτέχνη. Περιμένουμε το επόμενο συγγραφικό της βήμα.» –Φίλιππος Φιλίππου (για το Χωρίς σκηνή)

«Μια ιστορία, ανάμεσα στα όρια του ρεαλισμού και της μαγείας…» –Κώστια Κοντολέων (για το
Ο Διάβολος τραγουδούσε τα μπλουζ)

«Η τρυφερότητα διαδέχεται τη σκληρότητα, βαθιά συναισθήματα εναλλάσσονται με την πιο ωμή μορφή βίας και λαγνείας.» –Πάνος Τσερόλας (για το Ο Διάβολος τραγουδούσε τα μπλουζ)

Η Λίλλυ Σπαντιδάκη τριγυρίζει τα τελευταία χρόνια στις παμπ και τα σινεμά του Δουβλίνου. Το Entropy είναι το τρίτο της μυθιστόρημα, μετά τα Χωρίς σκηνή και Ο Διάβολος τραγουδούσε τα μπλουζ.


Add: 2018-10-16 08:04:17 - Upd: 2020-10-23 13:46:30