Ευτοπία
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5101-54-1
Φίλντισι, Παπάγου, 4/2018
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 13.78 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 200 σελ.
Σύντομη περιγραφή
…Ο Φοίβος καταλάβαινε ότι για να ειρηνεύσει ο κόσμος θα έπρεπε να φτιαχτεί το πρώτο βασικό κύτταρο. Αυτό το ειρηνικό χωριό θα είναι το γενεσιουργό κύτταρο ενός ολόκληρου οργανισμού. Σιγά σιγά θα ξεφυτρώνουν οι ειρηνικές κοινότητες η μία μετά την άλλη μέχρι που ολόκληρες χώρες θα μετατρέπονται σε ειρηνικές. Αυτό είναι το μέλλον....
Περιγραφή

…Ο Φοίβος καταλάβαινε ότι για να ειρηνεύσει ο κόσμος θα έπρεπε να φτιαχτεί το πρώτο βασικό κύτταρο. Αυτό το ειρηνικό χωριό θα είναι το γενεσιουργό κύτταρο ενός ολόκληρου οργανισμού. Σιγά σιγά θα ξεφυτρώνουν οι ειρηνικές κοινότητες η μία μετά την άλλη μέχρι που ολόκληρες χώρες θα μετατρέπονται σε ειρηνικές. Αυτό είναι το μέλλον. Η αποσύνδεση από το μακάβριο, τρέχον σύστημα και η ενσωμάτωση στο όραμα της ειρηνικής καλλιέργειας και διατροφής και της περιεκτικής δικαιοσύνης για όλα τα πλάσματα. Έτσι, δημιούργησε μια vegan οικοκοινότητα με το όνομα Ευτοπία.

«Η «Ευτοπία» είναι μια συγκινητική ιστορία για τη δύναμη της αγάπης και της επίγνωσης να μεταμορφώσουμε τόσο την ατομική όσο και τη συλλογική μας ζωή. 
Ο Χρήστος Γεωργιάδης έχει γράψει μια εμπνευσμένη και διορατική νουβέλα με συναρπαστική πλοκή η οποία φέρνει στην επιφάνεια όλα εκείνα τα αληθινά συναισθήματα που ανανεώνουν τη δέσμευσή μας να οικοδομήσουμε το όμορφο και το σημαντικό στη ζωή μας σε αυτή τη Γη. Συνιστάται ιδιαίτερα για όλους!»

Δρ Will Tuttle


Add: 2018-08-10 11:13:04 - Upd: 2018-08-10 11:13:04