Σε απόσταση αναπνοής
Right Behind you (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Ηλιάδη, Ιωάννα
Επιμέλεια κειμένου: Γεωργοστάθη, Ελένη
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-461-837-8
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 6/2018
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 16.60 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 630 γρ., 512 σελ.
Περιγραφή

Από τη συγγραφέα των 22 εκατομμυρίων πωλήσεων με εκδόσεις σε 30 χώρες

Best seller των New York Times

Πριν από οκτώ χρόνια, ο αδερφός της Σάρλα Νας σκότωσε τον μεθυσμένο πατέρα τους για να σώσει τη ζωή τους. Δεκατριών χρονών τώρα, η Σάρλα ζει με τον πρώην πράκτορα του FBI Πιρς Κουίνσι και τη σύζυγό του Ρέινι, που της προσφέρουν μια νέα ασφαλή ζωή. Μέχρι που δύο άνθρωποι δολοφονούνται σ’ ένα βενζινάδικο της περιοχής και δράστης φαίνεται να είναι ο αδερφός της. Όλα δείχνουν ότι ο Τέλλυ Νας έχει στόχο την αδερφή του.

Όσο τα θύματα αυξάνονται, είναι φανερό ότι τίποτα και κανένας, ούτε καν ο Κουίνσι και η Ρέινι, δεν θα τον εμποδίσουν να τη βρει.

Και η Σάρλα ξέρει ότι έχει μόνο δύο επιλογές.

Μπορεί να το βάλει στα πόδια για να σώσει τη ζωή της.
Ή να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο που καραδοκεί σε απόσταση αναπνοής.

«Οι διαβολικά ευφυείς ανατροπές ξετυλίγουν μια ιστορία οικογενειακών δεσμών που διαρρηγνύονται, αποκαθίστανται, και κάποιες φορές καταστρέφονται.» –Publishers Weekly

«Η Gardner ξέρει να αιχμαλωτίζει συναισθηματικά τον αναγνώστη… Είναι δεξιοτέχνης του ψυχολογικού θρίλερ, μην το χάσετε.» –Associated Press

Τα βιβλία της Λίζα Γκάρντνερ έχουν πωλήσεις άνω των 22 εκατομμυρίων και έχουν εκδοθεί σε 30 χώρες. Ανάμεσα στα μυθιστορήματά της –πολλά από τα οποία έχουν συμπεριληφθεί στις λίστες best seller των New York Times και των Sunday Times– ξεχωρίζουν τα Say Goodbye, Η Εξαφάνιση [Gone], The Killing Hour, Ο Γείτονας [The Neighbor] για το οποίο βραβεύθηκε το 2010 με το International Thrillers’ Award, και τα Catch Me, Touch & Go, Fear Nothing, και Crash & Burn. Η Λίζα ζει με την οικογένειά της στο Νιου Χαμσάιρ. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτή στη διεύθυνση lisagardner.com.


Add: 2018-06-19 07:59:26 - Upd: 2021-03-17 18:29:46