ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΟΔΗΓΟΣ BEST PRACTICE ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ - HUMAN DYNAMICS 2
CUSTOMER SERVICE EXCELLENCE
BEST PRACTICE GUIDE FOR PROFESSIONALS
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-82805-0-2
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Ebook, PDF
156 σελ.
τ. 1
Σύντομη περιγραφή
Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών - Customer Service Excellence - Οδηγός Best Practice για τους Επαγγελματίες του είδους.
Περιγραφή

Επειδή η εξυπηρέτηση και η φροντίδα των πελατών ως αντικείμενο αλλά και ως αντικείμενο εκπαίδευσης έχουν δεχτεί πολλή κριτική και θεωρούνται εύκολα ή επίκτητα πολλές φορές θα ήθελα να σκεφτείτε το εξής: 

« Οι άνθρωποι δεν υπολειτουργούν μόνο εξαιτίας της έλλειψης τεχνικών προσόντων ή “hard skills”, αλλά κι εξαιτίας της έλλειψης ‘soft skills’.» 

Είναι λοιπόν εύκολο να καταλάβει κανείς ότι πολλές φορές υποτιμούμε τη διεύρυνση των επαγγελματικών μας ικανοτήτων, την ανάπτυξη του κεντρικού πυρήνα των δεξιοτήτων μας, δηλαδή των μη τεχνικών ικανοτήτων μας, και μετά απορούμε γιατί οι υπάλληλοί μας άρτια τεχνικά εκπαιδευμένοι,  υστερούν σε μια θέση εργασίας. 

Καιρός λοιπόν να σκεφτούμε ότι θέλει τρόπο και θέλει και μεγάλη δόση αυτό-γνωσίας, αυτό-εκτίμησης, υπομονής και ικανότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις για να πετύχουμε στην φροντίδα και στην άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη. 

Αυτά που πολλές φορές θεωρούμε εύκολα ή δεδομένα, αποτελούν τον πυρήνα του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στις υπηρεσίες και απαιτούν συνεχή γνώση και βελτίωση.    

Μην χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να μάθετε πώς να φροντίζετε και να εξυπηρετείτε τους πελάτες σας με τρόπο που θα τους αφήσει όχι απλά ικανοποιημένους αλλά έκπληκτους!


Add: 2018-05-26 12:05:13 - Upd: 2018-09-05 14:56:37