Παρέα με τον διάβολο
Αποσυρμένο
ISBN: 978-960-605-461-7
Διόπτρα, Αθήνα, 5/2018
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 17.70 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 568 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Μια γυναίκα με κομμένο λαιμό. Μια έφηβη δολοφονείται. Όταν οι δύο υποθέσεις συνδέονται είναι βέβαιο πως θα χυθεί κι άλλο αίμα.
Περιγραφή

Δύο βίαια εγκλήματα σε δύο διαφορετικές πόλεις...
Ένα κρύο κυριακάτικο πρωινό μια ανάπηρη γυναίκα βρίσκεται μαχαιρωμένη στο καροτσάκι της, ενώ αγνάντευε τη θάλασσα.
Το ίδιο πρωί, πολλά χιλιόμετρα μακριά, το πτώμα μιας έφηβης, θύματος βιασμού και άγριας δολοφονίας, ανακαλύπτεται σε ένα στενάκι δίπλα από κάποια νυχτερινά μαγαζιά, μετά από ένα ξέφρενο πάρτι με την παρέα της. Ο επιθεωρητής Άλαν Μπανκς και η επιθεωρήτρια Άνι Κάμποτ, καλοί φίλοι και συνεργάτες, καλούνται να εξιχνιάσουν τις δύο αυτές φαινομενικά ασύνδετες υποθέσεις. Στην πορεία των ερευνών τους, εκείνος εντοπίζει πληθώρα υπόπτων, ενώ η συνεργάτιδά του βρίσκεται σε αδιέξοδο. Δεν θα αργήσει να έρθει η κρίσιμη στιγμή που θα συνειδητοποιήσουν ότι οι δύο υποθέσεις συνδέονται με έναν παράξενο, μυστηριώδη τρόπο.
Βαθύτεροι συσχετισμοί, προσωπικοί δαίμονες, συναισθηματικά βαρίδια και μία ακαταμάχητη έλξη μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών θα απογειώσουν την αγωνία, γιατί είναι πλέον βέβαιο ότι υπάρχουν δύο δολοφόνοι ελεύθεροι και σε επιφυλακή για το επόμενο χτύπημά τους.

Μπείτε στο σύμπαν του Άλαν Μπανκς... ένας μουσικόφιλος δαίμονας, τιμωρός του εγκλήματος. O νέος αστυνομικός εθισμός σας!

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2018-05-23 13:11:21 - Upd: 2024-03-07 23:00:31