4 νύχτες με τον δούκα
Ερωτευμένες δούκισσες #2
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5229-54-2
Elxis, Αθήνα, 5/2018
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 15.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 416 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Ως νεαρό κορίτσι, η Εμίλια Γκουέντολιν Κάρινγκτον είπε στον εξοργιστικό μέλλοντα δούκα του Πίνταρ ότι θα παντρευόταν οποιονδήποτε άντρα στην υφήλιο, παρά εκείνον – οπότε χρόνια αργότερα κυριολεκτικά φρίττει ανακαλύπτοντας ότι δεν έχει σε κανέναν άλλο να στραφεί.
Περιγραφή

Ως νεαρό κορίτσι, σε μια έκρηξη θυμού, η Εμίλια Γκουέντολιν Κάρινγκτον είπε στον εξοργιστικό μέλλοντα δούκα του Πίνταρ ότι δεν θα τον παντρευόταν ποτέ. Χρόνια αργότερα, όμως, θα αναγκαστεί να πάρει τα λόγια της πίσω, ανακαλύπτοντας ότι δεν έχει σε κανέναν άλλο να στραφεί.
Ο Εβάντερ Σέπτιμους Μπρόντι θα δεχτεί την τολμηρή πρόταση της Μία, έχει τους λόγους του, αλλά υπάρχει κάτι που δεν θα χαρίσει στην αντισυμβατική σύζυγό του: τον εαυτό του. Έτσι, θα αντιπροτείνει στη Μία μια συμφωνία του διαβόλου... Θα της παραχωρήσει τέσσερις νύχτες τον χρόνο μαζί του.

Τέσσερις νύχτες και τίποτα παραπάνω, και μάλιστα μόνο μετά από δική της παράκληση. Κάτι που η Μία δεν είναι διατεθειμένη να κάνει.
Έτσι ο Βάντερ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: θα πρέπει να ξελογιάσει την ίδια του τη γυναίκα προκειμένου να κερδίσει την καρδιά της.
Όσο ακριβά και αν του κοστίσει, είναι μια μάχη που δεν μπορεί να χάσει.

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2018-05-23 12:25:09 - Upd: 2024-02-09 13:52:33