Πρώτες βοήθειες - Γίνε γιατρός της ψυχής σου
Επιμέλεια κειμένου: Πλακονούρη, Αλέκα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-605-487-7
Διόπτρα, Αθήνα, 5/2018
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 14.35 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 296 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Χρησιμοποιώντας παραδείγματα με ευχάριστο ύφος, χιούμορ και διεισδυτική ματιά αυτό το βιβλίο είναι το ιδανικό φαρμακείο για τον ψυχολογικό πόνο. Κάθε μέρα μπορεί να αντιμετωπίσουμε συναισθήματα όπως ενοχές, αποτυχία, απόρριψη, ψυχολογικά τραύματα. Ήρθε η ώρα να τα κοιτάξουμε κατάματα.
Περιγραφή

Όλοι αποκτούμε κατά καιρούς συναισθηματικές πληγές. Η αποτυχία, η ενοχή, η απόρριψη και η απώλεια είναι τραύματα αντίστοιχα με τα σωματικά. Όμως ενώ συνήθως εφαρμόζουμε τις πρώτες βοήθειες σε ένα σωματικό τραύμα, οι συναισθηματικοί μας τραυματισμοί μένουν αθεράπευτοι.
Αυτό το βιβλίο μας δείχνει πώς να εφαρμόζουμε τις πρώτες βοήθειες για όλα τα κακοφορμισμένα συναισθήματά μας. Με βάση τις πιο πρόσφατες επιστημονικές έρευνες και χρησιμοποιώντας παραδείγματα από την πραγματική ζωή, ο ψυχολόγος Guy Winch μας μαθαίνει βήμα βήμα πώς να θεραπεύουμε την ψυχή μας γρήγορα, απλά και αποτελεσματικά.
Μπορούμε να γίνουμε πιο ανθεκτικοί, να οικοδομήσουμε την αυτοεκτίμησή μας και να αφήσουμε πίσω κάθε τραυματική εμπειρία.

H ομιλία του Guy Winch στο TED Talks, σχετικά με τις συναισθηματικές πρώτες βοήθειες, έγινε viral καθώς προβλήθηκε περισσότερες από 5 εκατομμύρια φορές, φθάνοντας στο τοπ 5 των πιο αφυπνιστικών ομιλιών όλων των εποχών στο TED.com.

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2018-05-09 12:22:07 - Upd: 2024-02-09 13:52:06