Κλινική Διατροφή στην Πράξη
Clinical Nutrition in Practice (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-583-078-6
Παρισιάνου Α.Ε., Αθήνα, 2017
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 30.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 222 σελ.
Περιγραφή

Αυτό το εύχρηστο βιβλίο καλύπτει όλες τις πτυχές της κλινικής διατροφής στην πράξη, χρησιμοποιώντας προσιτή μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων, η οποία είναι ιδανική για τον πολυάσχολο επαγγελματία υγείας.
Ερωτήσεις όπως «Ποιος είναι ο ορισμός των διαιτητικών ινών;» και «Ποιοι είναι οι τύποι της εντερικής διατροφής;» απαντώνται με σαφήνεια, καθώς οι συγγραφείς πορεύονται από τα βασικά στοιχεία της ανθρώπινης διατροφής προς τις κλινικές ανάγκες των ασθενών που πάσχουν διάφορες νοσηρές καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των καρδιαγγειακών παθήσεων, του διαβήτη, των νευρολογικών διαταραχών και της παχυσαρκίας. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στη διατροφή κατά τη διάρκεια της θεραπείας του καρκίνου και της αντιμετώπισης των ασθενών που πάσχουν από HIV/AIDS.
Διατροφολόγοι, διαιτολόγοι και άλλοι επαγγελματίες υγείας που εργάζονται με ασθενείς με διαταραχές στη διατροφής ή ειδικές διατροφικές ανάγκες, καρδιολόγοι και ογκολόγοι θα ανακαλύψουν μια αναζωογονητική προσέγγιση αυτού του σημαντικού θέματος. Νοσηλευτές, φοιτητές ιατρικής και όσοι εργάζονται στον ιατρικό κλάδο της διατροφής θα επωφεληθούν, επίσης, από αυτόν τον εύχρηστο οδηγό.
• Ευνόητη μορφή με σαφείς ερωτήσεις και τεκμηριωμένες απαντήσεις
• Γενική περιγραφή των βασικών στοιχείων της υγείας και της διατροφής προτού εξεταστούν οι μεμονωμένες νοσηρές καταστάσεις
• Γραμμένο από επαγγελματίες, για τους επαγγελματίες


Add: 2018-02-16 08:53:36 - Upd: 2021-03-17 18:29:43