100 Θανάσιμες Δεξιότητες
Ο επιχειρησιακός οδηγός των U.S. Navy Seals για την αποφυγή διωκτών, την απόδραση και την επιβίωση σε οποιαδήποτε επικίνδυνη κατάσταση.
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-9431-46-0
Eurobooks, Αθήνα, 11/2017
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 20.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 247 σελ.
Περιγραφή

Από τις πιο μακρινές τοποθεσίες μέχρι ακόμα και τη δική μας αυλή, ο κίνδυνος και η καταστροφή μπορούν να χτυπήσουν ανά πάσα στιγμή, και η επιβίωση εξαρτάται από το πόσο καλά είστε προετοιμασμένοι και πόσο γνωρίζετε τον εχθρό. Ο συγγραφέας του βιβλίου είναι απόστρατος της επίλεκτης μονάδας των Αμερικανών SEALs, και έτσι το εγχειρίδιο αυτό αντλεί πληροφορίες από την εμπειρία και τις μοναδικές δεξιότητες ενός μυστικού πράκτορα για να αυξήσει εντυπωσιακά τις πιθανότητές σας να παραμείνετε ζωντανοί, είτε αντιμετωπίζετε έναν τρομοκράτη εκτελεστή, είτε ένα σενάριο αποκάλυψης.

Οι εκατό θανάσιμες δεξιότητες που περιγράφονται στο βιβλίο βασίζονται εξ ολοκλήρου σε σύνεργα ελάχιστης ή μηδενικής τεχνολογίας επειδή οι περίπλοκες οδηγίες είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε όταν αντιμετωπίζετε έναν άμεσο κίνδυνο, και περιλαμβάνουν:

  • Δημιουργία ενός σακκιδίου καθημερινής χρήσης

  • Αποφυγή ενέδρας

  • Απόδραση από πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου

  • Κατασκευή αυτοσχέδιας αντιασφυξιογόνου μάσκας

  • Εξουδετέρωση ψηφιακών συσκευών παρακολούθησης

  • Εξαπάτηση του λογισμικού αναγνώρισης προσώπων

  • Νίκη απέναντι σε αντίπαλο με μαχαίρι.

  • Επιβίωση από επίθεση με χειροβομβίδα

  • Απόκρυψη και Απόσπαση Δεδομένων μέσα από Καθημερινές Φωτογραφίες

Ο ΚΛΙΝΤ ΕΜΕΡΣΟΝ, απόστρατος SEAL του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, πέρασε είκοσι χρόνια διενεργώντας μυστικές επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ υπηρετούσε στην Ομάδα Τρία των SEALs, την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) και την επίλεκτη  Ομάδα  Έξι των SEALs. Χρησιμοποιώντας μία σειρά πρακτικών δεξιοτήτων τις οποίες ανέπτυξε για να προστατεύεται, τόσο στην πατρίδα του όσο και στο εξωτερικό, δημιούργησε τον Βίαιο Νομάδα – ένα προσωπικό, μη κινητικό πρόγραμμα αιχμαλωσίας/εξουδετέρωσης πού περιλαμβάνει τις απαραίτητες γνώσεις για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε εγκληματία ή κατάστασης κρίσης.


Add: 2018-01-25 09:38:52 - Upd: 2021-03-17 18:29:42