DC Comics 1 - Η παρέα της δικαιοσύνης
Μετάφραση: Αργυρού, Σάββας
Εικονογράφηση: Nguyen, Dustin
Επιμέλεια κειμένου: Παπαβασιλείου, Χάιδω
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-436-350-6
Οξύ, Περιστέρι, 1/2018
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 10.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 176 σελ.
Περιγραφή

Φανταστείτε πως ήταν ο Σούπερμαν, ο Μπάτμαν και η Γουάντερ Γούμαν μαθητές στο σχολείο!

Νέα σειρά για παιδιά που λατρεύουν τους σούπερ ήρωες.



 1ος Τόμος: DC SECRET HERO SOCIETY: ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

2ος Τόμος: DC SECRET HERO SOCIETY: ΤΟ OXΥΡΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ

Και ο τρίτος τόμος ακολουθεί σύντομα!

Καλωσήλθατε σε μια βόλτα στον υπερηρωικό κόσμο της DC όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν, η Γουόντερ Γούμαν, σας καλούν να τους κάνετε παρέα σε μια εποχή πριν γίνουν οι ήρωες που όλοι αγαπάμε σήμερα.

Στον πρώτο τόμο της σειράς, Το Σχολείο της Δικαιοσύνης, θα συντροφεύσετε τους ήρωές μας στην πρώτη τους μέρα στο καινούργιο σχολείο, θα δείτε πως η τριάδα της DC (Ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν και η Γουόντερ Γούμαν), συναντήθηκε για πρώτη φορά και θα βιώσετε μαζί τους την πρώτη τους περιπέτεια, καθώς ανακαλύπτουν ένα τρομερό μυστικό για το νέο τους σχολειό.

          Στον δεύτερο τόμο, θα γνωρίσετε ακόμη περισσότερους κλασσικούς χαρακτήρες, μεταξύ των οποίων και οι Τζόκερ, Σάιμποργκ και Άκουαμαν, πριν ακόμη αυτοί γίνουν οι ήρωες που αγαπάμε, ή οι εγκληματίες που αγαπάμε να μισούμε, καθώς μπαίνουν στον κόσμο του Μπάτμαν, του Σούπερμαν και της Γουόντερ Γούμαν για να ζήσουν μαζί τους ακόμη μία συναρπαστική περιπέτεια.

          Σε σενάριο του Derek Fridolfs και σχέδιο του Dustin Nguyen (και οι δύο προτεινόμενοι για βραβείο Eisner για τη δουλειά τους στο Lil’ Gotham), η σειρά DC SECRET HERO SOCIETY χρησιμοποιεί κλασσικό σχέδιο κόμικ, αλλά και ημερολογιακές εισαγωγές, doodles και πολλά άλλα ευρήματα για να επαναπροσδιορίσει τους κλασσικούς ήρωες για ένα νεότερο κοινό.

Τα DC SECRET HERO SOCIETY είναι το ιδανικό εφαλτήριο για να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τα παιδιά τον κόσμο των κόμικς και να μάθουν πως είναι να μπορείς να έχεις τη δύναμη να πετάς ή να λύνεις το οποιοδήποτε μυστήριο αλλά να παραμένεις παιδί.

Για παιδιά από 10 χρονών

http://dccomicssecretherosociety.scholastic.com/


Add: 2018-01-11 08:58:18 - Upd: 2021-03-17 18:24:10