Η μαγεία των αντιθέτων
The Genius of Opposites (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-461-755-5
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 10/2017
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 10.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 250 γρ., 160 σελ.
Περιγραφή

Πώς εσωστρεφείς και εξωστρεφείς άνθρωποι κάνουν θαύματα μαζί!

Ο Φραγκλίνος και η Έλινορ Ρούζβελτ. O Μικ Τζάγκερ και ο Κιθ Ρίτσαρντς. O Στιβ Τζομπς και ο Στιβ Βόζνιακ. Υπάρχουν άπειρες περιπτώσεις που εσωστρεφείς και εξωστρεφείς άνθρωποι συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν εξαιρετικά προϊόντα και υπέροχα έργα τέχνης –ή ακόμα και να αλλάξουν τον ρου της Ιστορίας. Αυτή η συνεργασία όμως δεν προκύπτει έτσι απλά. Απαιτεί προσπάθεια!

Η Τζένιφερ Κανγουάιλερ, συγγραφέας των best seller, Εσωστρεφείς άνθρωποι: η ήρεμη δύναμη και The Introverted Leader, υποστηρίζει πως το σημείο-κλειδί είναι οι αντίθετοι χαρακτήρες να πάψουν να εστιάζουν στις διαφορές τους και να επιχειρήσουν μια προσέγγιση παραγωγική και για τους δύο.

Η πρωτοποριακή διαδικασία πέντε βημάτων της Κανγουάιλερ βοηθά τους εσωστρεφείς και τους εξωστρεφείς ανθρώπους να κατανοήσουν και να εκτιμήσουν τον τρόπο λειτουργίας του καθενός, να χρησιμοποιήσουν τις συγκρούσεις ως πηγή δημιουργικότητας, να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους μαθαίνοντας ο ένας από τον άλλον, και να σκεφτούν και να κάνουν πράγματα που μόνος του ο καθένας δεν θα έκανε ποτέ.

Η Κανγουάιλερ δείχνει πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτή η ισορροπία, η οποία οδηγεί τελικά σ’ ένα δίδυμο πολύ καλύτερο από τα μέλη που το απαρτίζουν.

Η Τζένιφερ Κανγουάιλερ είναι κάτοχος διδακτορικού, πιστοποιημένη επαγγελματίας ομιλήτρια και συγγραφέας πολλών best seller. Την έχουν αποκαλέσει «προασπίστρια των εσωστρεφών» και, ως ειδικός στην ηγεσία των εσωστρεφών ανθρώπων, έχει συνεργαστεί με πολλές μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, όπως η General Electric, η NASA, το CNN, η FreddieMac, η Turner Broadcasting και τα Αμερικανικά Κέντρα Πρόληψης Ασθενειών.


Add: 2017-10-06 11:22:39 - Upd: 2021-03-17 18:29:41