Όμορφο Φινάλε
Beautiful (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Σαρρή, Μυρτώ
Επιμέλεια κειμένου: Κερασίδης, Δημοσθένης
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5158-07-1
Κεστός, Αθήνα, 4/2017
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 14.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 520 γρ., 424 σελ.
Περιγραφή

«Ένα απελευθερωμένο κορίτσι που χρειάζεται επειγόντως διάλειμμα. Ένας άντρας γονατισμένος από το βάρος των ευθυνών. Ένα ταξίδι όπου τα πάντα είναι ανοιχτά και κρασί που ρέει άφθονο…»
 

Έχοντας μόλις «τσακώσει» τον φίλο της με μια άλλη γυναίκα, η Τίνα Μπέι Κοξ αφήνει το Λονδίνο για μια εκδρομή στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, μαζί με την κολλητή της Ρούμπι Μίλερ και μερικούς από τους Όμορφους φίλους της.

Η αφοσίωση στην καριέρα είναι κλασικός τρόπος αντιμετώπισης μιας ερωτικής απογοήτευσης, και αυτό ακριβώς έχει κάνει ο Τζένσεν Μπέργκστρομ. Πνιγμένος στη δουλειά, σπάνια αφιερώνει χρόνο στον εαυτό του.

Όμως η Χάνα, η αδελφή του, τον πείθει να την ακολουθήσει σε μια περιοδεία με τους φίλους της στα οινοποιεία της περιοχής. Συμπτωματικά, στην παρέα θα είναι η παράξενη κοπέλα που γνώρισε στο αεροπλάνο, με την προσωπικότητα που του είχε φανεί πολύ… πληθωρική. Ή μήπως η ζωή του έχει συρρικνωθεί και πρέπει να ανοίξει τους ορίζοντές του, να το ρίξει έξω;

Φυσικά, σε αυτή την Όμορφη παρέα όλο και κάτι συμβαίνει: Η Χλόη και η Σάρα μοιάζει σαν να έχουν ανταλλάξει προσωπικότητες, ο Γουίλ έχει γίνει σπιτόγατος, ο Μπένετ τούς βομβαρδίζει με γραπτά μηνύματα και ο Τζορτζ έχει βρει επιτέλους το ταίρι του. Με λίγα λόγια, οι περιπέτειές τους στον έρωτα, τη φιλία και την τρέλα θα είναι το πιο Όμορφο φινάλε.

Οι συγγραφείς: Η ΚΡΙΣΤΙΝΑ και η ΛΟΡΕΝ είναι το συγγραφικό δίδυμο που δημιούργησε τα μπεστ-σέλερ Όμορφο Κάθαρμα (Beautiful Bastard) και Όμορφη Σκύλα (Beautiful Bitch) τα οποία έχουν διαβάσει πάνω από 2.000.000 αναγνώστες μέχρι σήμερα. Από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους, οι δύο συνεργάτιδες και φίλες βρίσκονται με ένα αισθηματικό μυθιστόρημα στο χέρι. Μπορείτε να μαθαίνετε νέα τους στη διεύθυνση ChristinaLaurenBooks.com, καθώς και στο Twitter, στα @seeCwrite και @lolashoes.


Add: 2017-05-02 05:13:47 - Upd: 2021-03-17 18:29:40