Μαθαίνοντας την αγάπη - Ένας πρακτικός οδηγός για τις σχέσεις
Επιμέλεια κειμένου: Κολιτσοπούλου, Μαρίνα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-605-207-1
Διόπτρα, Αθήνα, 3/2017
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 12.20 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 160 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Πώς θα γίνεις δάσκαλος της αγάπης; Ο Don Miguel Ruiz, συγγραφέας τους διεθνούς best seller Οι Τέσσερις Συμφωνίες, μας δείχνει μέσα από διδακτικές ιστορίες, τα θεμελιώδη βήματα για την αγάπη και την αρμονία του πνεύματος.
Περιγραφή

Η ευτυχία μπορεί να έρθει μόνο από μέσα σας και είναι αποτέλεσμα της αγάπης σας. 

Στο Μαθαίνοντας την aγάπη, ο Don Miguel παρουσιάζει τις αντιλήψεις των Τολτέκων για την αγάπη και αποκαλύπτει τις πεποιθήσεις και τις εικασίες που την υπονομεύουν και φέρνουν δυστυχία στις σχέσεις μας. 
Χρησιμοποιώντας διδακτικές ιστορίες για να δώσει γλαφυρότητα στο μήνυμά του, μας δείχνει πώς να θεραπεύσουμε τις συναισθηματικές μας πληγές, να ξανακάνουμε δικές μας την ελευθερία και την ευτυχία που αποτελούν φυσικό μας δικαίωμα και να αναβιώσουμε την «παιχνιδιάρικη» διάθεση που παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στις προσωπικές σχέσεις. 
Χρησιμοποιώντας διδασκαλίες από τις Τρεις Τέχνες των Τολτέκων (Επίγνωση, Μεταμόρφωση και Αγάπη), ο συγγραφέας απαντά στο ερώτημα τι είναι αγάπη και ρίχνει φως στις λανθασμένες πεποιθήσεις και προσδοκίες που υπάρχουν στις περισσότερες σχέσεις. 
Ο Don Miguel μοιράζεται με χάρη τη σοφία του χρησιμοποιώντας ευχάριστες και συναρπαστικές ιστορίες που διευκρινίζουν κάθε σημείο και δίνουν παραστατικότητα στο μήνυμά του.


Add: 2017-03-31 07:30:14 - Upd: 2024-02-09 13:52:22