Αμερική: Σπουδαία ξανά
Πώς να διορθώσουμε την τραυματισμένη Αμερική μας
GREAT AGAIN – How to Fix Our Crippled America (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-02-0847-4
Μίνωας, Αθήνα, 1/2017
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 16.98 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 358 γρ., 232 σελ.
Περιγραφή

Στο βιβλίο αυτό θα εξετάσουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κόσμος αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για ένα τρομερό χάλι, και αυτή είναι μια μάλλον μετριοπαθής περιγραφή των πραγμάτων. Ουδέποτε υπήρξε πιο επικίνδυνη εποχή. Οι πολιτικοί και τα κατεστημένα συμφέροντα στην Ουάσιγκτον έχουν μεγάλη ευθύνη για τα χάλια στα οποία βρισκόμαστε. Επομένως, για ποιο λόγο πρέπει να συνεχίσουμε να τους ακούμε; Είναι καιρός να αποδώσουμε την Αμερική και πάλι στους νόμιμους ιδιοκτήτες της: στον αμερικανικό λαό.

Δεν πρόκειται να παίξω το ίδιο παιχνίδι στο οποίο επιδίδονται οι πολιτικοί εδώ και δεκαετίες: όλο λόγια και μηδέν πράξεις, την ώρα που τα κατεστημένα συμφέροντα και οι εκπρόσωποί τους υπαγορεύουν τους νόμους μας. Προκαλώ τριγμούς στο κατεστημένο, και στα δύο στρατόπεδα του πολιτικού μας συστήματος, επειδή είναι αδύνατο να εξαγοραστώ. Θέλω να επαναφέρω την Αμερική, να την καταστήσω σπουδαία και ευημερούσα ξανά, και να διασφαλίσω ότι θα απολαμβάνουμε του σεβασμού των συμμάχων μας και θα προκαλούμε φόβο στους αντιπάλους μας.

Περιγράφοντας το όραμά μου προκειμένου να καταστεί η Αμερική σπουδαία ξανά, μεταξύ άλλων, στέκομαι στα εξής σημεία:

  • Αναδιοργάνωση της προβληματικής οικονομίας.
  • Αναμόρφωση του συστήματος υγείας, για να είναι περισσότερο αποδοτικό.
  • Ανασυγκρότηση των ενόπλων δυνάμεων.
  • Εκπαιδευτικό σύστημα το οποίο θα επιτρέπει στους μαθητές μας να σταθούν ανταγωνιστικά σε διεθνές επίπεδο.

Δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, κλείνοντας τις πόρτες μας στους παράνομους μετανάστες και ασκώντας πίεση στις επιχειρήσεις ώστε να παράγουν τα προϊόντα τους στην Αμερική.


Add: 2017-01-19 07:42:12 - Upd: 2024-01-15 16:46:55