Ένα εκατομμύριο βρόμικα μυστικά
A Million Dirty Secrets (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Σαρρή, Μυρτώ
Επιμέλεια κειμένου: Κερασίδης, Δημοσθένης
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5158-06-4
Κεστός, Αθήνα, 11/2016
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 14.40 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 550 γρ., 352 σελ.
Περιγραφή

ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ!

Όταν ένα ζήτημα ζωής και θανάτου απειλεί να διαλύσει την οικογένειά της, η Ντιλέιν Τάλμποτ κάνει την υπέρτατη θυσία: βγάζει το κορμί της σε πλειστηριασμό σ’ ένα πριβέ κλαμπ του Σικάγου για «εκλεπτυσμένα» γούστα.

Θα την αποκτήσει ο μεγιστάνας Νόα Κρόφορντ και θα την οδηγήσει σε έναν δρόμο αφύπνισης των επιθυμιών και των αισθήσεων –και ασύγκριτης ηδονής, που ποτέ δεν είχε φανταστεί πως θα μπορούσε να νιώσει. Ο Νόα δεν γνωρίζει για ποιον λόγο η Ντιλέιν πούλησε το κορμί της για δύο εκατομμύρια δολάρια. Αυτό που ξέρει είναι ότι πέτυχε την τέλεια συμφωνία: η καλλονή με τη μηδαμινή ερωτική πείρα θα μάθει να ικανοποιεί όλες τις ερωτικές ανάγκες του, χωρίς ποτέ ν’ απειλήσει την καρδιά του.

Από την αρχή όμως τα πράγματα ανάμεσά τους παίρνουν φωτιά. Συγκρούονται και καβγαδίζουν μέχρι τελικής πτώσεως, αλλά δεν αντέχουν ούτε στιγμή να αποχωριστούν ο ένας τον άλλο. Και στον έρωτα είναι ασυγκράτητοι. Ανελέητοι.

Σύντομα, αυτή η σχέση που ξεκίνησε με ένα ψυχρό επαγγελματικό συμβόλαιο παίρνει μια αναπάντεχη τροπή. Αρχίζει να γίνεται κάτι που κανένας από τους δύο δεν είχε προβλέψει –ούτε και ήθελε: αληθινός έρωτας. 

Απολαύστε ένα ερωτικό μυθιστόρημα γεμάτο στιγμές πάθους, ηδονής και έντασης.      

Η Κ. Λ. Πάρκερ, συγγραφέας αισθηματικών μυθιστορημάτων, γράφει ιστορίες που «καίνε». Είναι ένα κορίτσι από μια μικρή πόλη που είχε μεγάλα όνειρα, τα οποία έκανε πραγματικότητα. Ήταν πάντοτε εξωστρεφής χαρακτήρας –για την ακρίβεια, «δεν έβαζε γλώσσα μέσα της»– κι έτσι κάποια στιγμή άρχισε να γράφει για ν’ ακουστεί η φωνή της και οι φωνές όλων εκείνων που ζούσαν μέσα στο μυαλό της. Αγαπάει με όλη της την καρδιά, γελάει με την ψυχή της και ζει σαν να μην υπάρχει αύριο. Στον κόσμο της, τα πάντα συμβαίνουν για κάποιον λόγο.


Add: 2016-12-09 05:17:54 - Upd: 2021-03-17 18:29:37